Week 51, Take It Easy

Dinsdag, 19 december
Kerst bij Take It Easy. Veel dansers hadden lekkere hapjes gemaakt en natuurlijk hoort daar ook een lekker drankje bij… 😉

Het was lekker druk. Bijna alle dansers van de beide groepen waren aanwezig. Fijn om elkaar weer te zien. Verzoekjes werden bij Marcel ingediend en iedereen genoot van alle heerlijkheden, drankjes en dansen.

Ongeveer halverwege de avond was het tijd voor de grootste verrassing in tijden. Bij binnenkomst werd zijn eigen speciale tune opgezet door Marcel…. Chester kwam de zaal binnen. De dansers waren ontroerd en razend enthousiast. Chester kreeg een hartverwarmend welkom weer in zijn eigen dansclub. Knuffels en lieve woorden. Hij was duidelijk zelf ook enorm ontroerd door zoveel belangstelling. Ook zijn lieve vrouw Petra werd hartelijk ontvangen en Chester werd door twee van zijn goede vrienden speciaal naar ons toe gebracht. Na alles wat Petra en Chester hebben meegemaakt was dit een fijn moment om bij stil te staan. Ze hebben genoten van hun bezoek aan de dansgroep. Na een uurtje moest Chester helaas weer terug naar het verpleeghuis. Weer onder begeleiding van zijn eigen tune… ‘Chester, has left the building…!’ Afscheid knuffels van iedereen. Wat was het fijn om hem weer even in ons midden te hebben. Chester is ons ‘erelid’ zoals Marcel het altijd mooi weet te zeggen.

Na afloop van weer een geweldige avond hebben veel dansers geholpen de boel weer aan de kant te krijgen. Even wat extra opruimen en schoonmaken. Er was vnog veel aan eten over, waarvan we het een en ander hebben meegenomen voor de woensdagavond.

 

Woensdag, 20 december
Een klein groepje dansers vanavond, maar niet minder gezellig. Marcel heeft weer verzoek dansen gedraaid en op een gegeven moment heb ik op verzoek van Betty mijn eigen geschreven dansje uitgelest. De dansers waren enthousiast en heel spontaan hebben we gelijk een video filmpje gemaakt van de dans. Dat viel niet mee voor de meiden. Even een instructielesje en gelijk daarna voor de camera… Maar ze hebben het geweldig gedaan. Inmiddels staan de sheet en het filmpje op de Facebook pagina van Take It Easy en andere sites.

Ook deze avond ging te snel voorbij en met z’n allen hebben we de boel weer opgeruimd.

Volgende week ‘Vakantie’… Een week geen dansen, maar wel in de Broodfabriek, natuurlijk. Dus misschien zien we elkaar daar nog. Voor anderen die lekker thuis blijven of bij familie de kerst doorbrengen, wensen wij iedereen fijne feestdagen toe!
Tot in het nieuwe jaar! De eerste lessen zijn op dinsdag 2 en woensdag 3 januari 2018!

Groetjes, Marcel & Georgia