Contact & Locatie

Bij ons kunt u op uw eigen tempo en in groepsverband Line-Dance leren. Heeft u interesse en zou u het eens willen proberen? Neem contact met ons op!

Gezelligheid, aandacht en geduld staat bij ons voorop!

Take It Easy

Verzorgingshuis De Mantel, Klaverweide 54, 2272 BV Voorburg

Omdat de receptie aan de hoofdingang om 18.00 uur sluit, kunt u binnen komen door onze DJ te bellen op zijn mobiele telefoonnummer (0646120614). Dit kost geen beltegoed, want alleen al door het overgaan van de telefoon weten wij dat er iemand aan de deur staat en komen wij de deur voor u open doen.

Email: info@takeiteasycld.nl

PARKEREN

De ingang van het verzorgingstehuis staat op de scheidingslijn van een blauwe parkeer zone, let u daar goed op! Wanneer u in de straat de bocht om rijdt begint de blauwe zone, parkeer voor deze bocht of op het terrein van Florence om buiten deze zone te blijven.

LESAVONDEN

Vanaf september 2019 bieden wij de volgende Line Dance lesavonden:
Iedere maandagavond, van 19.15 tot 21.15 uur – Gevorderden lesavond

Iedere dinsdagavond, van 19.00 tot 21.00uur – Take It Easy-lesavond
(deze lesavond heeft een ledenstop)

Vanaf 2 september 2019
Iedere vrijdagavond, van 19.15 tot 21.15 uur – Beginners lesavond

Nieuwe aanmeldingen voor de beginners lesavond en de gevorderden lesavond kunnen doorgegeven worden via ons mailadres: info@takeiteasycld.nl

Soms bieden wij een Beginners Cursus aan. Dit kan alleen bij voldoende inschrijvingen. In deze cursus leert u alle basispassen, de termen en een aantal eenvoudige dansen. Na de cursus kunt u gemakkelijker instromen bij de Beginners lesavond. Heeft u interesse en/of vragen? Via ons mailadres informeren wij u meer en kunt u zich aanmelden: info@takeiteasycld.nl . Bij voldoende aanmeldingen wordt er zo spoedig mogelijk een cursus opgestart.