Contact & Locatie

Bij ons kunt u op uw eigen tempo en in groepsverband Line-Dance leren. Heeft u interesse en zou u het eens willen proberen? Neem contact met ons op!

Gezelligheid, aandacht en geduld staat bij ons voorop!

Take It Easy

Verzorgingshuis De Mantel, Klaverweide 54, 2272 BV Voorburg

Wij hebben de afgelopen jaren met veel plezier gedanst in de kerkzaal “Maartenzaal” van verzorgingshuis de Mantel. Vanaf juni 2018 zijn wij verhuisd naar het restaurant van de Mantel “La Jaquette”. Per deze datum hebben wij wegens omstandigheden de twee dansavonden weer samengevoegd tot één dansavond in de week. “La Jaquette” biedt ons daarom meer ruimte om te dansen en toegang tot de catering. Alleen de tweede dinsdag van de maand dansen wij weer in de Maartenzaal, omdat het Alzheimer café op die dagen gebruik maakt van “La Jaquette”.

Omdat de receptie aan de hoofdingang om 18.00 uur sluit, kunt u binnen komen door onze DJ te bellen op zijn mobiel (0646120614). Dit kost geen beltegoed, want alleen al door het overgaan van de telefoon weten wij dat er iemand aan de deur staat en komen wij de deur voor u open doen.

Email: info@takeiteasycld.nl

PARKEREN

De ingang van het verzorgingstehuis staat op de scheidingslijn van een blauwe parkeer zone, let u daar goed op! Wanneer u in de straat de bocht om rijdt begint de blauwe zone, parkeer voor deze bocht of op het terrein van Florence om buiten deze zone te blijven.

WANNEER?

Dinsdagavond
van 19.15 uur tot 20.30 uur – makkelijke dansen en veel herhalingen
van 20.30 uur tot 21.30 uur –
moeilijkere dansen

Soms bieden wij een Beginners Workshop aan. Dit kan alleen bij voldoende inschrijvingen. De bedoeling van deze workshops is dat u na enkele lesavonden alle basispassen en enkele dansen goed beheerst zodat u kunt instromen met de rest van de lessen. Bij interesse kunt u ons een mail sturen. Bij voldoende aanmeldingen zouden we eventueel vanaf dinsdag 4 september 2018 hiermee kunnen beginnen.                                                                        

van 19.00 uur tot 19.30 uur – Tijdelijke Beginners Workshop
van 19.30 uur tot 20.30 uur – makkelijke dansen en veel herhalingen
van 20.30 uur tot 21.30 uur – moeilijkere dansen en meer uitdaging

Hansje’s Line Dancers

Palet Welzijn, Bijdorplaan 471-477, 2713 SZ Zoetermeer

Voor de groep van Hansje’s Line Dancers in Zoetermeer kunt u gratis eerst een les bijwonen. Voor meer informatie dient u contact op te nemen met de coördinator activiteiten van Palet Welzijn.

Contactgegevens: Palet Welzijn

www.paletwelzijn.nl

0800-93 59 456

Bron: Palet Welzijn

 

U kunt ook hieronder een bericht naar ons versturen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht