Week 51, Hansjes Line Dancers

Dinsdag, 19 december
Er kwamen twee kerstmeisjes binnen. Bleken het Conny en Hansje te zijn 😉 Maar volgens Conny moest ik de kerstmuts op en werd ik een kerstmeisje… hihi

Hansje had een kerst CD meegenomen. Had ik weer niet aan gedacht, maar dat deed ze altijd met de groep, dansen op kerstmuziek. We hebben de “Freeze”, “Ah si!”, “Open Book” en “Sajangé” op kerstmuziek gedanst en dat ging echt erg leuk. Ik probeerde al dansend te filmen, maar daar was Conny, de reddende Kerst engel… 😉
De rest van de dansen ging wel op de oorspronkelijke muziek.

In de pauze werden we getrakteerd op lekkere kerstbanket van Lia, uit de “lief & leed-pot”. Ik had een zak met kerst bonbons van mijn moeder mee gekregen om uit te delen. Dat was gezellig tafelen met z’n allen. Plots stond Hansje op en vertelde dat ze blij was dat de meiden mij zo fijn hadden verwelkomd in de groep en geaccepteerd als nieuwe juf. Ik kreeg een tasje met een cadeau overhandigd door haar. Ik was verbijsterd. Zo lief. Het is inderdaad erg leuk gegaan en nog beter is het dat Hansje gewoon bij haar eigen meiden kan blijven dansen. Niet officieel als juf, maar toch… 😉  Je weet wel wat ik bedoel…

Na de pauze gingen Hansje en Conny weer naar huis en wij gingen weer verder met dansen. Na de les wensten we elkaar allemaal fijne feestdagen toe. Een weekje even geen dansen, maar in het nieuwe jaar gaan we er weer flink tegenaan. Dinsdag 2 januari zijn we er weer!

Vrijdag, 22 december
Geen Hansje en Conny vandaag, helaas. Ik had dus weer niet gedacht aan een Kerst CD en zeker geen kerstmuts… jammer. Maar heel toevallig zat er een Kerst CD in de cassette/cd-recorder. We hebben in deze groep dus ook een paar dansjes op Kerstmuziek gedaan.

In de pauze had ik weer de Kerstbonbons van mijn moeder meegenomen. De Bingo was bezig en wij kregen van de leiding van de Bingo ook een leuk presentje. Een heerlijke chocolade Kerstman of Pinguïn. Jammie!

Nog lekker een half uurtje gedanst en toen was het alweer snel half vier. We hebben elkaar in deze les ook fijne feestdagen toegewenst. Vrijdag 5 januari is de eerste les in het nieuwe jaar… 2018…

Groetjes, Georgia

Onderstaand de dansen van deze week:
Potje Potje
Lonely drum
Manana se va
Just call me lonesome
Single waltz
Until the dawn
Ah si!
You are no angel
Jim Reeves waltz
She’s not yours
Enchantment
Sajangé
Open book
Freeze
Mamita
Mamma Maria
Texas waltz