Week 39, Take It Easy

Dinsdag, 26 september 2017
De Vrije Dansavond. Er zijn aardig wat verzoekjes ingediend. We hebben ook nog wel wat dansen herhaald met uitlessen voor het komende feestje… 😀

Ook hier liepen we tegen knelpunten op van de dans “Take It Easy”. Zoals ik bij Hansjes Line Dancers al vermeldde, heb ik weer enige wijzigingen aangebracht. Het is wat met die dans… 🙄

Aan het einde van de avond kreeg ik een heel leuk boeketje van Margriet en Wendy. Margriet is een dame met vele talenten. Zo bakt ze een ‘Take It Easy’-taart en nu komt ze aan met een eigen gemaakt boeketje. Ze geeft workshops bloemschikken met prachtige unieke technieken. Prachtig!

Het valt niet mee voor onze dansers. De laatste weken worden ze totaal afgemat. Nieuwe en oude dansen herhalen en een eigen clubdans die steeds wijzigt. Ik maak het jullie wel moeilijk…. Sorry… 😕

Woensdag, 27 september 2017
Een geheel andere vrije dansavond. Ik voelde mij niet erg lekker en op een gegeven moment wilde ik toch naar huis gaan. Margriet bracht mij en mijn moeder thuis en Marcel is gebleven om de verzoekjes te draaien. Gelukkig was dit op een vrije dansavond. Gebeurt gelukkig niet vaak, maar ik vond het erg vervelend. 🙁

Jullie hebben nog wat van me tegoed!

Groetjes, Marcel & Georgia

Onderstaand de dansen van deze week:
Bandidos
Mamma Maria
Single waltz
Take It Easy
Bob the B
Jailhouse creole
Canadian stomp
Cumbia
Open book
Lord help me
Flying high
All smiles tonight
The Music Man
Just another woman
Coastin’
Ah si!
Crazy over me
Isn’t enough
Sangria
Closer
Something in the water
Where we’ve been
Jim Reeves Waltz
Rolling along
Uno mas
Happy, happy, happy
Heart of an angel
Lonely drum
Black coffee
Trail