Week 39, Hanjes Line Dancers

Dinsdag, 26 september 2017
Vorige week liep het niet zo lekker met de muziek. Het telefoontje waar ik de muziek mee afdraaide stopte er plots mee en de muziekinstallatie van Palet Welzijn had er ook geen zin meer in. Ik heb inmiddels een andere mogelijkheid om muziek mee af te spelen. Ik mag de Tablet van Jerney lenen en Marcel heeft de dansmuziek erop gezet. Klonk perfect!

We hebben weer de dans “Take It Easy” geoefend. Blijft toch een moeilijk dansje. De snelheid en de combinatie van de passen is voor de meesten toch haast niet te doen. Ook hebben we het op andere langzamere muziek geprobeerd. Ik heb er nog steeds mijn bedenkingen bij…

Ik was druk met dansen en de muziek, daarom nam Conny het van me over om foto’s te maken. Iets teveel foto’s van mij, dus later tijdens de les heb ik haar tijdens de dansactie weten vast te leggen op de foto 😎

Na de pauze, bijna aan het einde van de les zag ik door het raam twee bekenden van me. Aad en Margriet kwamen een kijkje bij ons nemen. Ik ken hen van dansclubs in Voorburg waar we gezamenlijk dansten en ze zijn ook regelmatig bij “Take It Easy” komen dansen. Margriet kon het niet laten en sprong bij een bekende dans toch even de dansvloer op. Leuk om hen hier weer tegen te komen 😀

Vrijdag, 29 september 2017
De vrijdaggroep kampt met dezelfde problemen als de dinsdaggroep. “Take It Easy” is not easy… Een minpuntje voor mij dus. De meiden doen echt enorm hun best, maar ik heb het examen te zwaar gemaakt 😕 Ik heb daarom het afgelopen weekend toch maar weer veranderingen aangebracht aan de dans. Ik vind dat iedereen hem moet kunnen dansen, juist omdat het onze clubdans moet worden. Dan moet ik mijn huiswerk maar beter maken…. Hoop dat het is gelukt…. We gaan het zien de komende week…

Speciaal voor Rinske hebben we weer de “You are no angel” gedanst. Is ook een erg mooi nummer!

Hansje was vandaag zonder Conny gekomen, dus foto’s moest ik zelf weer maken 😉

Het was weer gezellig en dat houden we er gewoon in!

Groetjes, Georgia

Onderstaan de dansen van deze week:
Ah si!
Take It Easy
Open book
Calm after the storm
Jo ‘n Jo Tango
Chica boom boom
Mamma Maria
Texas waltz
Zorba
Enchantment
Flying high
Jim Reeves waltz
Lord help me
Single waltz
Don’t look good naked
You are no angel
DN waltz