Week 38, Hansjes Line Dancers

Dinsdag, 19 september
We hadden een volle zaal. Marijke had een vriendin meegenomen die ook al Line Dance ervaring heeft. We zijn rustig begonnen en ik heb “Take It Easy” weer herhaald. Blijft toch nog een beetje aan de moeilijke kant en sommigen vinden de muziek niet leuk. Muziek is natuurlijk heel persoonlijk, dus we kijken het gewoon aan…

In de pauze vonden de dames die er pas bij zijn gekomen wel leuk om wat meer te dansen. Dus besloten we om de pauze in te korten en een kwartiertje extra te dansen. Niet iedereen wilde dat dus bleven enkele dames nog lekker op hun gemakkie even bijbabbelen bij hun bakkie koffie en thee. Toch sloten zij zich al snel bij ons aan en hebben we nog aardig wat dansjes gedaan. Ook zijn er wat oudjes opgehaald en toen was het inmiddels alweer tijd om te gaan.

Vrijdag, 22 september
Een pechdag, vandaag. De laatste tijd speel ik de muziek af via een oud mobiel telefoontje waar Marcel de muziek op heeft gezet. Deze kan ik aansluiten aan de boxen en dat werkt voortreffelijk. Helaas had ‘ie er vandaag geen zin in en gelukkig heb ik toch altijd voor de zekerheid de cd’s bij me. Daar staan dan weer niet alle nieuwe dansen op, maar we hebben ons toch goed kunnen vermaken met de overgebleven dansen. Jammer voor Rinske, want haar lievelingsdansje “Yo are no angel” staat nog niet op de cd’s….

Na de pauze had de muziekinstallatie er ook geen zin meer in. Zijn weekend was al ingegaan… 😉 Gelukkig hadden we nog een gettoblaster staan in de kast… Al had die geen zin in bepaalde dansjes en werd de keuze wat beperkter….

Al met al hebben we toch lekker gedanst en gelachen. Door al dat gedonder met de muziekinstallaties heb ik geen tijd gezien om foto’s te maken. Ik maak het volgende week goed met jullie!!

Tot volgende week!!!

Groetjes, Georgia

Onderstaand de dansen van deze week:
Ah si!
Por ti sere
Take It Easy
Mamma Maria
Jim Reeves Waltz
Blue night cha
Texas waltz
Jo ‘n Jo Tango
Canadian stomp
Blue rose is
Come dance with me
Chica boom boom
Don’t look good naked
Something in the water
Lord help me