Week 36

Dinsdag 6 september
Een volle dansvloer. Nieuwe dans en veel gezelligheid.
We hebben ook bij de “Take It Easy” groep de dans “Manana ce va” uitgelest. Walsjes doen het altijd goed.

Marjo is gek op de Catalaanse dansjes en samen met haar hebben Antoinette en ik de dans “Dance Again” gedanst. Lekker dansje van Adriano Castagnoli!

Woensdag 7 september
We waren met een redelijk klein groepje begonnen. Wij hebben weer een nieuwe dame mogen verwelkomen in de groep. Met al wat jaartjes danservaring kon ze veel mee doen.

Kimberley heeft naar aanleiding van haar verjaardag vorige week samen met haar moeder Margriet een overheerlijke smultaart gebakken. Wat was het zonde om hem aan te snijden. Vorig jaar hadden ze ook al zo’n heerlijke mooie taart gebakken met het logo van Take It Easy erop. En gesmuld dat we hebben zeker… jammie.

Ik heb voor de woensdaggroep de dans ‘You’re gonna miss me” uitgelest. Een pittige leuke dans van 64 tellen van de choreograaf John Warnars.

Omstreeks 20.00 uur kwamen er nog drie dames bij. Deze dames hebben gedanst bij de groep van Wil Lindeman. Een dame met enorm veel danservaring. Als tiener kreeg ik Jazzballet les van haar. Toen mijn dochter Jerney een jaar of vier was, heeft zij bij Wil Lindeman in de majorette kindergroep gedanst. Daarna is Wil overgegaan op country Line-Dance en heeft een eigen dansgroep gehad. Kort voor de grote vakantie is zij gestopt met lesgeven. Nu geniet zij van haar kinderen en kleinkinderen. Haar dansers zijn bij Take It Easy heel erg welkom en hebben bijna de hele avond op de dansvloer lekker mee gedanst.

Helaas had Marcel deze week weer een druk programma en zodoende geen foto’s gemaakt. Gelukkig heb ik wel foto’s van taart kunnen maken 😉

Tot volgende week!

Groetjes van Marcel & Georgia

2016-09-07-20-13-02 2016-09-07-20-13-17

Onderstaand de dansen van deze week:
Bandidos
Canadian stomp
Until the dawn
Open book
One step forward
Manana ce va
Saloon scissor stomp
Mucara walk
Where we’ve been
Black coffee
Single waltz
In dreams
Uno mas
Closer
Coastin’
All smiles tonight
Blue crying eyes
Blue rose is
Dance again
Mamita
Virginia county line
Lord help me
Just another woman
You’re gonna miss me
Corn don’t grow
Moonlight madness
Caballero
Jailhouse creole
Hurricane
Pizza and beer
Derailed
Back to front
Trail
Single waltz
My new life
We only live once
Footloose