Week 35

2016-08-30 20.03.39Dinsdag 30 augustus

We hadden een volle dansvloer. In het begin werden er weinig dansjes aangevraagd, want het was weer de laatste dansavond van de maand. Maar later op de avond kwamen we zelfs tijd te kort.

In de pauze hebben Sally en Eric een knap staaltje stijldansen laten zien.
Sonja, Margriet en Kim hebben deze week de woensdagavond ingeruild voor de dinsdagavond. Het is fijn dat wij deze mogelijkheid kunnen bieden aan onze dansers. Dan kunnen ze toch nog lekker dansen.

Kim had van het weekend al volop haar verjaardag gevierd, maar morgen, woensdag, is haar geboortedag. We zijn dus weer lekker verwend met donuts en Kim werd even flink door Marcel in het zonnetje gezet… 😉

 

2016-08-31 21.13.03Woensdag 31 augustus
Het werd bijna privéles, want er waren vandaag zeer weinig dansers aanwezig. Ook voor deze groep was het dansen op verzoek. Soe vierde zijn verjaardag en kwam met veel verzoekjes. Hij had lekkere Indische loempia’s en overheerlijke spekkoek uitgedeeld. Er is flink van gesmuld en ondanks dat was er nog veel over wat verdeeld werd over alle dansers om mee te nemen. Vanavond was een smikkelavond 😉

Chester en Rita zwierden samen over de vloer terwijl de anderen een walsje deden. Ik heb stiekem op het laatst nog even twee muurtjes de dans ‘Halleluja’ gedaan. Antoinette en ik hebben ook ‘Don’t know why I miss you’ gedanst, maar die wordt steeds vager in onze koppetjes. Toch nog maar vaker oefenen die Catalaantjes….

Dit wil ik nog graag even kwijt. Marcel en ik zijn reuze trots op onze dansclub en vooral op onze dansers. Op beide avonden is het enorm gezellig en het is zo fijn dat iedereen goed met elkaar kan opschieten. Nieuwe leden worden warm ontvangen. Er ontstaan geen kliekjes binnen de twee dansgroepen. De sfeer is bepalend binnen een groep en die is bij ‘Take It Easy’ en ‘Don’t Take It Easy’ geweldig. Dank je wel, allemaal!

Groetjes, Marcel & Georgia

Onderstaand de dansen van deze week:
Bandidos
Blue rose is
Mamita
In dreams
All smiles tonight
Uno mas
Mucara walk
Caballero
Black coffee
Smokey places
Just another woman
Hurricane
Closer
Hear my song
Coastin’
Cumbia
Lord help me
Don’t look good naked
Flying high
Where we’ve been
Indian summer
Bring on the good times
The bomp
One step forward
Single waltz
Texas waltz
My new life
Shattered dreams
Derailed
Moonlight madness
Big blue tree
Lalali
Corn don’t grow
One more chance
Down at the station
Don’t let me down
Like Coca Cola
L.O.V.E.
Trail
Heart of an angel