Week 21, Woensdag 20 mei 2015

Het is duidelijk te merken dat de vakantietijd is aangebroken. Vanavond hadden we weer een klein groepje dansers, maar dat maakt het niet minder gezellig.

Linda heeft de Mamita herhaald en Georgia heeft de Triple Mix uitgelest. Ook Just A Girl en Blue Moon Shuffle zijn nog even herhaald.

Sonja was jarig geweest en heeft ons op lekkere cakejes getrakteerd.

Laatst hebben we nog verteld dat Kimberly aan de actie G.IJ.S had meegedaan. Deze actie is bedoeld om geld op te halen voor de organisatie “Make A Wish”, die ernstig zieke kinderen hun wensen wil laten uitkomen.
Kimberly heeft midden in de nacht met haar 2e jaars-klasgenoten van het Wellant College een strandwandeling gemaakt van Zandvoort naar Scheveningen. Take It Easy had al een bedrag voor haar apart gehouden om haar te sponsoren met deze geweldige actie. De dansers hebben ook nog extra geld gedoneerd en zo heeft ze toch een leuk bedrag van € 63,45 bij elkaar gelopen vanuit de Line-Dance.
Dat is wel een topper!waard! Ze was hier ook erg blij mee en bedankt alle dansers. 

http://www.makeawishnederland.org/kom-in-actie/goede-doelendag-wellantcollege-westvliet_130/ 

De vergevorderde dansers hebben nog even Pizza and Beer opgehaald. Linda is bezig met het schrijven van een eigen dans. Hij is nog in de opmaakfase, maar samen met Georgia heeft ze hem even laten zien. Hij moet nog wat worden aangepast, dus we moeten nog even wachten totdat Linda ons deze zeer leuke dans gaat uitlessen.
Ik kan niet wachten… lachen!

Groetjes Marcel, Linda en Georgia

Onderstaande dansen hebben wij vanavond gedanst:
Canadian Stomp
Texas Waltz
Blue Rose Is
Freeze
Don’t Look Good Naked
Mamita
Contra Stepping
Heaven With You
Triple Mix
Closer
Where We’ve Been
Just A Girl
Don’t Let Me Down
Sweet Maureen
Caballero
Blue Moon Shuffle
Clickety Clack
Mexi-Fest
Love And Happiness
Wishful Thinkin’
We Only Live Once
Girls Gone Wild
Pizza And Beer
Travelling Chicago Fourstep