Week 21, Dinsdag 19 mei 2015

2015-05-19 3.

Ondanks een zorgvuldig ontwikkelde planning door Linda en Georgia, wijken wij ook graag af van de door onszelf opgelegde regeltjes… 😉 We wilden beginnen met Cumbia Semana voor 2 van onze trouwe dansers, maar toen stond iedereen ineens op de dansvloer. Toch maar uitlessen, want het is een leuke en zeker geschikte dans voor de ‘Take It Easy’-dansers. Dit is zeer goed bevallen!

Linda heeft ‘Mamita’ weer herhaald. Die zit er al goed in!

2 2 van onze pareltjes  🙂 

Tussendoor nog even gezongen voor onze jarige Marijke die ons heeft verwend met cake en koek.

Georgia heeft vorige week ‘Borrachao Grande’ uitgelest, maar achteraf bleken er dus 2 dansen op te zijn geschreven. Omdat dit binnen onze groep verwarring geeft, hebben wij besloten deze dans te schrappen uit onze lessen. We hebben een andere dans uitgekozen en dat is ‘Triple Mix’ geworden. De oorspronkelijke muziek is wat snel voor enkele dansers en omdat wij de muziek ‘Singing the Blues’ van Cliff Richard & The Shadows in huis hadden, hebben we de dans op deze muziek gedanst. Dat ging veel beter.

7 8  alle pareltjes!9 6

Het was weer een fijne gezellige avond. Niet vergeten dat volgende week de laatste woensdag van de maand de Vrije Dansavond is en er op dinsdag voor ‘Take It Easy’ geen dansen is. Dan zijn ‘The Wild Bunch’-dansers weer aan de beurt.

Groetjes Marcel, Linda en Georgia

De volgende dansen zijn vandaag gedanst:
Cumbia Semana
Virginia County Line
Texas Waltz
Mamita
Uno Mas
Heart Of Hearts
Heaven With You
Triple Mix
Don’t Look Good Naked
Canadian Stomp
Stroll Along Cha Cha
One Step Forward
Just Another Woman
Blue Rose Is
Blue Crying Eyes
Love Comes Around