Week 11, Hansjes Line Dancers

Dinsdag, 14 maart
Marcel en ik waren wat aan de late kant, maar toch wel op tijd, gelukkig. De apparatuur heeft ons vandaag niet in de steek gelaten en we hebben lekker kunnen dansen.

Ik heb een dans uit de ‘Take It Easy’ Facebook poll uitgelest: ”The Music Man”. Een dans van 64 tellen en omdat de les maar een uurtje duurt heb ik de dans gedeeltelijk uitgelest en hebben we hem op muziek gedanst. Een klein probleem gebiedje in blok 4 maakte het wat lastig, maar toch was ik uiterst tevreden naar het resultaat 😉

Na de pauze hebben we lekker wat dansjes gedaan en ook ‘Something in the water’ direct op muziek! ‘Blue night cha’ was aangevraagd, maar daar ging ik de fout in. De dames hebben mij weer op het juiste pad gekregen….hihi.

Na de les hebben we buiten nog met een paar dames staan babbelen over onder andere de verkiezingen. Trees was lekker bezig en voorbijgangers werden door haar bij onze ‘politieke debatten’ betrokken. We hebben wel flink gelachen. Volgende week gaan we verder… 😉

Vrijdag, 17 maart
De vrijdaggroep was ook aan de beurt voor de nieuwe dans. Blijkbaar hadden we wat meer tijd en heb ik de dans in z’n geheel uitgelest. Het middenstukje is wat lastig, maar ik was weer apetrots op het behaalde resultaat.

De ‘Coastin’’ was aangevraagd. Deze dans hadden de dansers lange tijd niet meer gedaan, maar het ging lekker.

Het was weer reuze gezellig en helaas veel te snel voorbij. Tot volgende week!

Groetjes, Marcel & Georgia

Onderstaand de dansen van deze week:
Ah si!
The Music Man
She’s not yours
Canadian stomp
Open book
Potjo Potjo
Blue night cha
Something in the water
DN waltz
Single waltz
Freeze
Coastin’
Flying high