Week 12, Hansjes Line Dancers

Dinsdag, 21 maart 2017
Schandalig, maar een stukje schrijven is er deze week niet van gekomen. Naar aanleiding van de foto’s en uitgeleste dansen heb ik een kleine update van deze dansmiddagen, die ondanks mijn nalatigheid met schrijven, wel enorm gezellig waren… 😉

‘The Music Man’ is herhaald en ik ben zeer tevreden over het harde werken van de dames. Ook ‘Something in the water’ zit er goed in.
‘Come dance with me’ is een beetje verwaterd en zal ik volgende week extra herhalen.

Vrijdag, 24 maart
De laatste nieuwe dansen zijn ook in deze les met volle tevredenheid gedanst.

Zelfs de pauzes bij deze dansmiddagen zijn oergezellig. De locatie is niet erg groot, maar wel erg knus. De vrijwilligers achter de bar verzorgen ons tot in de puntjes. Lekker een half uurtje bijkletsen met elkaar aan de lange tafel en daarna weer heerlijk uit ons dak gaan!

Groetjes Georgia

Onderstaand de dansen van deze week:
Ah si!
The Music Man
Calm after the storm
Come dance with me
Something in the water
Nomi
Flobie slide
First step
DN waltz
She’s not yours
Texas waltz
Por ti sere
Single waltz
Potjo potjo
Open book