The Broken Circle Breakdown – Vrijdag, 20 maart 2015

Zenuwslopende dagen en nachten zijn voorbij geslopen en eindelijk is het zover, de voorstelling van The Broken Circle Breakdown.

Het was een flink geregel met de reserveringen van de Schouwburgkaarten, de verzoekjes voor de dansen, de apparatuur voor de muziek, het vervoer etc., maar het was grandioos. De dansers van de dansgroepen GO FOR IT, THE TENNESSEE COUNTRY DANCERS, THE SILVER STARS, THE RED VILLAGE COUNTRY DANCERS en TAKE IT EASY hebben deze avond gezamenlijk genoten van de prachtige voorstelling en Dance After-Party in de chique zaal van de Koninklijke Schouwburg.

De voorstelling was een aangrijpend verhaal over liefde, verdriet, verlies en emoties. Enkelen van ons hebben de film gezien en waren gewaarschuwd. Zakdoeken en voor sommigen onder ons, badlakens, waren hard nodig om de waterval van emoties te kunnen opvangen. Ook de geweldige muziek met viool, banjo, steelgitaar, contra bas en prachtige stem van zangeres Ricky Koole die zichzelf begeleidde met haar gitaar lieten niemand onberoerd. We hebben er allemaal enorm van genoten en om de emoties weer op te krikken, maakte DJ Marcel zich klaar om de dansers flink los te laten gaan op de dansvloer in de chique koninklijke danszaal die speciaal voor de Country Dansers was gereserveerd. Met een gratis drankje van de Schouwburg en een heerlijk uurtje dansen was helaas de avond alweer te snel beëindigd en dropen wij met tegenzin af, huiswaarts…

De enthousiaste dankbetuigingen van onze dansers geeft aan dat dit een zeer geslaagde avond was en naar zeggen, zeker voor herhaling vatbaar. Dat zullen wij zeker in gedachten houden… 😉

Iedereen die aanwezig was en heeft meegeholpen deze avond tot een topavond te hebben gemaakt, wordt hartelijk bedankt. En voor degenen die door ons enthousiasme nieuwsgierig zijn geworden, moeten zeker onze website in de gaten houden voor meer van dit soort grandioze uitspattingen in het Country Wereldje!

Groetjes van Marcel en Georgia

2339