Week 13, The Wild Bunch!

En, ja hoor, de aftrap van The Wild Bunch was een zeer actieve, afmattende, maar heel erg gezellige dansavond. Een groepje zeer enthousiaste dansers was aanwezig en we hebben een talent onder ons midden ontdekt: Jan Eikenbroek (van de Oriënt Country Dancers) is een geweldige en energieke dansleraar!

Jan heeft de Catalaanse dansen  “Mountain Man” en “Girls gone wild” voor ons uitgelest. Voor degene die “Open heart cowboy” niet beheersten, heeft hij die ook nog uitgelest. Wij zijn zeer productief bezig geweest en waren aan het einde van de avond ook wel allemaal heerlijk verzadigd en  gesloopt… 😉

Er zijn vanavond veel heftige dansen uitgelest, omdat wij véél te enthousiast waren. De bedoeling is bij de volgende Wild Bunch dansavond één moeilijke dans (of 2 minder moeilijke dansen) uit te lessen en verder veel vrij dansen op verzoekjes.

Linda en Georgia zijn afgelopen zaterdag naar de workshop van Line-dance Piet geweest in Geldrop. Ze hebben daar veel nieuwe dansen geleerd en daar zat een mooie wals bij van 96 tellen…, Gerda was verkocht… en ging meteen de uitdaging aan. Echt een mooie, maar zeer snelle wals, de “Donegal Waltz” van Vincent Versteegh van de Derailed Dancers.

Wij hopen dat er zich in de loop van de tijd meer mensen zullen aansluiten bij onze Country Dansvrienden groep “The Wild Bunch”!

Groetjes,

Teacher Jan, Ineke, Linda, Gerda, Joop, Anita, Yvonne, Antoinette, DJ Marcel en Georgia

Voorbij gevlogen dansen;

Mountain Man

Girls Gone Wild

Quarter After One

Open Heart Cowboy

Donegal Waltz

Doctor, Doctor

No Mercy

unnamed (1)unnamed (2)