Oktober, November en December 2020

Oktober 2020

Met veel horten en stoten proberen we steeds opnieuw weer de lessen op te starten. Wat een raar jaar is dit toch.

Ondanks de vele corona maatregelen hebben we vanuit het bestuur van het Buurthuis toch de kans gekregen om de lessen weer op te pakken. Daar waren we ontzettend blij mee. Maar de groepen werden kleiner. Er haakten toch weer dansers af in verband met de veiligheid omtrent corona, wat ook wel begrijpelijk is. We hebben de boel weer omgegooid en zijn terug gegaan naar éen dansavond, de dinsdagavond. Deze avond is in twee dansmomenten gesplitst. Van 19.00 tot 20.15 uur de makkelijke dansen en van 20.30 tot 21.45 uur de moeilijke dansen. 27 oktober zijn we dus weer opnieuw begonnen….

Natuurlijk zijn er ook weer nieuwe dansen uitgelest. Voor de eerste groep is dat “Honky Tonk in Town” en voor de tweede groep was dat de mooie dans “Love Like a Symphony”.

November 2020

En ook in deze maand was het welles-nietes-dansen. 3 november hebben we nog lekker kunnen dansen, maar de twee volgende weken was het weer op slot. Gelukkig konden we 24 november weer dansen en kwam Vera met weer een leuke dans, Do-Si-Do. Ze heeft hem voor de groep uitgelest. Het viel niet mee, deze aparte dance moves, maar we hebben wel gelachen.

December 2020

1 december begonnen we vol goede moed aan de laatste dansmaand, die helaas korter bleek dan we dachten. De besmettingen waren zo enorm opgelopen dat een Lock down een feit was. Nu was het echt afscheid van elkaar nemen en hopen op een beter dans jaar in 2021.

Bedankt allemaal voor jullie enthousiasme en gezelligheid. Laten we hopen dat we in 2021 weer echt met alle dansers op de dansvloer kunnen staan.

Lieve groeten,

Joke, Bep, Wil, Ans, Wendy, Marjo, Margriet, Marcel en Georgia