Week 49, Dinsdag 1 december 2015

Nieuwe maand, nieuwe kansen, maar ik heb het vanavond wel erg overdreven. Achteraf gezien heb ik mijn arme dansers teveel onder druk gezet. Take It Easy betekent rustig aan en niet ‘de zweep erover’ 😉

Vol enthousiasme heb ik vanavond de oudere wals ‘Our house of love’ uitgelest. Tijdens de les bemerkte ik al dat dit toch niet zo eenvoudig was als ik dacht. Er ging veel tijd zitten in het uitlessen.
Hierna hebben we nog wat dansen gedaan en van enkele dansen kwam ik er ook achter dat ze niet waren blijven hangen. Dus ook deze dansen herhalen en op een gegeven moment kon ik goed merken dat de mensen moe waren.

Sorry, lieve dansers, de volgende keer pak ik het anders aan. Ik ga weer veel te snel en dat is niet de afspraak met ‘Take It Easy’.

Verder hebben we het wel weer gezellig gehad en heeft iedereen weer zijn/haar best gedaan.

Tot volgende week!

Groetjes, het Take It Easy Team

7a1698ca-82cd-43a3-ad77-da87c1ff8469 2015-12-01 21.06.38

Onderstaande dansen zijn vanavond gedanst:
Freeze
Single Waltz
Canadian Stomp
Stroll alone cha cha
Our house of love
Uno mas
Mucara walk
Don’t look good naked
Ticket tot he blues
All smiles tonight
Virginia county line
Texas waltz
Cabo san lucas
Madelaina
Blue crying eyes