Week 47 & 48, Take It Easy

insdag 21 november
Wauwh, een grote lege zaal hadden we vandaag. Omdat er de volgende dag het Sinterklaasfeest gehouden zou worden in de Maartenzaal hadden ze altaar weggehaald. Alle ruimte dus om lekker te zwieren op de dansvloer.

De nieuwe leden doen al lekker mee met de groep. De dinsdaggroep is uit z’n jasje gegroeid. Op deze avond kunnen we ook geen nieuwe leden meer aannemen.

Er is lekker veel gedanst. Omdat we volgende week geen dansen hebben en ik weer geen rekening had gehouden met de laatste dansavond van de maand, zijn er vanavond ook verzoekjes gedraaid.

Woensdag, 22 november
Ook deze avond hadden we nog een ruime dansvloer en daar heerlijk van genoten. Even voor tijd hebben Betty en mijn moeder de oude dans “Love and Happiness” gedanst. Misschien ook wel weer leuk om te her introduceren…?

Lekker wat dansen herhaald. Op een gegeven moment voelde mijn moeder zich niet lekker en heeft Margriet haar naar huis gebracht. Ze had het benauwd en hoestte erg. Dit komt helaas steeds vaker voor en omdat zij zoveel mankeert en veel medicijnen gebruikt is er weinig aan te doen. Het was lief van Margriet om haar even thuis te brengen, zodat Marcel de muziek kon blijven draaien.

Ik had laatst op de Facebook Pagina van de club een YouTube filmpje geplaatst van de dans “Hands on my heart”. Die vonden de meesten wel leuk en ik begon hem uit te lessen. Plots werd Marcel gebeld door de alarmcentrale van Florence. Er was een ambulance onderweg naar mijn moeder. Toen hebben Marcel en ik de boel achter gelaten en zijn snel naar haar toe gegaan. Alle dansers waren zo lief een meelevend. Omdat ik midden in een uitlesdans zat heeft Betty de les van me overgenomen en de dans verder uitgelest. Ik hoorde dat ze het geweldig heeft gedaan en daarna de dans ook gezamenlijk is gedanst. Dank je wel, teacher Betty! En jullie allemaal bedankt voor jullie begrip!
Gelukkig kon mijn moeder de volgende dag weer terug naar huis komen. Ze heeft veel last van de vochtige lucht buiten. Dat slaat op haar luchtwegen en geeft heel erg veel problemen. Ik heb alle lieve wensen van jullie overgebracht naar haar en zij was daar erg dankbaar voor.

Week 48

Voor week 48 hadden we al doorgegeven dat er geen les zou zijn. Dat kwam omdat Marcel deze week  voor zijn werk naar de Beurs ging en dan laat in de avond pas thuis was. Met de nieuwe apparatuur kan ik nog niet overweg, daarnaast heb ik geen rijbewijs om alle spullen te vervoeren. Oh, oh, zonder Marcel gaat het echt niet meer.. 😉

We zien jullie graag weer in december!!!

Lieve groeten van Marcel & Georgia

Onderstaand de dansen van deze week:
Freeze
Texas waltz
Ah si
Indian summer
Bandidos
All smiles tonight
Just call me lonesome
My girls waltz
One step forward
Open book
Uno mas
Jambalaya
Jim Reeves waltz
Manana se va
Fly like a bird
Lord help me
The best part of the day
Corn don’t grow
Don’t look good naked
Sangria
Caballero
Black coffee
Big blue tree
Closer
Come dance with me
Love and happiness
Hands on my heart