Week 17, Maandag 20 april 2015

unnamed (3)  unnamed (6)  unnamed (8)

De tweede les van THE WILD BUNCH was weer een heerlijke, gezellige avond. Teacher Jan heeft ons weer een nieuwe Catalaanse dans geleerd, Pizza & Beer, en de vorige dansen herhaald. Zo’n hele avond van deze intensieve, explosieve dansen is hard werken… 😉

We hebben ook weer een hoop lol gehad. Afgelopen zaterdag waren we met z’n allen bij de Vrije Dansavond van Hans in Delfia en hebben Gerda en Georgia op het einde van de avond Mr. Policeman gedanst. Teacher Jan was hier helemaal weg van, dus is deze gave dans weer nieuw leven ingeblazen. Bij de komende festivals staan we voortaan met een grote groep deze spetterende dans te dansen.

Ook Open Heart Cowboy en Bittersweet Memory hebben we gedanst en de laatste nieuwe dans die Hans vrijdagavond bij de Silver Stars heeft uitgelest, For Neige.

Marcel was de hele avond al aan het klieren met de muziek. Dan weer snel, dan weer langzaam, dan weer met “Alvin and the Chipmunks”-stemmetjes… het was een dolle avond. Uiteindelijk kon hij er niet onderuit en heeft een showtje weggegeven op Copperhead Road.

unnamed (14)

Het is wel jammer dat we met zo’n klein groepje zijn en deze dansavond maar één maal per maand is. Maar dit gaat niet ten koste van de gezelligheid, want voordat we het wisten was het alweer 22.30 uur. Tijd om de stoelen weer op z’n plaats te zetten en naar huis te gaan. Na zo’n heftige dansavond slaap je natuurlijk wel als een roosje… 😉

Bedankt allemaal en tot het volgende dansspektakel!

unnamed (11)Het dameshoekje

unnamed (10)Het herenhoekje

unnamed (9) unnamed (8) unnamed (7) unnamed (13) unnamed (2) unnamed (1) unnamed