Agenda Items

Even een reminder voor de komende periode:

Dinsdagavond 29 maart
Is er weer wild dansen tijdens onze les van THE WILD BUNCH. Iedereen is welkom om deze les in de Catalaanse dansstijl mee te doen. Je bent gewaarschuwd voor een wilde dansavond die een zeer verslavende uitwerking heeft…

Woensdagavond 30 maart
TAKE IT EASY en DON’T TAKE IT EASY ontmoeten elkaar weer in een heerlijk dansspektakel van onze vrije dansavond aan het einde van de maand. Je bent deze avond absoluut verzekerd van veel gezelligheid en dansplezier!

Zaterdagavond 2 april
Onder de naam UNITED COUNTRY DANCERS geven de ‘Silver Stars’ en “Take It Easy’ hun eerste Vrije Dansavond in het gezellige wijkcentrum Essesteijn. Iedereen is van harte welkom en ook hier zullen gezelligheid en dansplezier zege vieren. Kijk voor meer informatie op de website of de bijgaande flyer:
www.unitedcountrydancers.nl

Dinsdagavond 5 april
Een extra Vrije Dansavond voor TAKE IT EASY, DON’T TAKE IT EASY & THE WILD BUNCH. Woensdagavond kan er helaas niet gedanst worden in De Mantel. De zaal van de Mantel is wegens het stemmen van het referendum hiervoor de gehele dag in gebruik. Dus vergeet niet om je stem uit te brengen!

Woensdagavond 6 april
Helaas geen dansen vanavond.

Dit waren alle mededelingen en wijzigingen. Noteer ze in je agenda en wij zien je graag op onze les en vrije dansavond! Ze staan ook in onze agenda.

Groetjes van het Take It Easy Team

10698467_1023293147728234_3591035492391907470_n