Week 38

Dinsdag 20 september
Gelukkig is de hitte voorbij, maar we hebben vanavond zo hard gewerkt dat je ons na afloop van de les kon uitwringen. Ik heb ook bij de ‘Take It Easy’ dansers de dans ‘Invisible’ uitgelest. Ik dacht dat het wel mee zou vallen met de moeilijkheid van de dans, maar ik heb mij daarin lelijk vergist. Er waren wat knooppunten. Maar na wat extra “Take It Easy’ lesmomenten hebben we uiteindelijk de dans toch goed op de muziek kunnen dansen.

Ans was jarig en daarom hebben we weer lekker gesmuld van haar bakspecialiteiten.

We hebben ook nog gezellig bezoek gekregen van Sacha en Paula, twee lieve vriendinnen van mij. Ook kwam Angela eens een kijkje nemen bij ons en heeft wat dansjes mee gedaan.

De ‘Take It Easy’ groep groeit uit z’n voegen. Het is duidelijk te merken dat het tempo en herhalen van de dansen veel mensen aanspreekt.

Met Kim, Margriet en Wendy heb ik in de pauze de dans ‘Footloose’ gedaan. Dit is één van de lievelingsdansen van Kimberley.

Wat ik nog wel even kwijt wil is dat Marcel en ik erg trots zijn op onze dansers. Dat het zo fijn is dat iedereen leuk contact heeft met elkaar en er ook gezorgd wordt voor en door de dansers onderling. Ook onze bezoekers worden warm onthaald en horen er helemaal bij. De groep is één en dat geeft een heel fijn gevoel en zeer prettige sfeer. Wij hopen dat dit altijd zo zal blijven. Vaak wordt er gezegd dat dit komt door Marcel en mij, maar echt, dit doen de dansers zelf en daarom een compliment voor iedereen die bij ‘Take It Easy’ hoort. Ik kijk weer uit naar ons Kerstfeest en volgend jaar ons 10-jarig bestaan.

Woensdag 21 september
Ondanks dat de dinsdaggroep lekker gevuld is, zijn er minder dansers in de woensdaggroep. Maar dat maakt het niet minder gezellig, natuurlijk.

We hebben de laatste nieuwe dansen herhaald. Herman was er gelukkig weer en heeft de ‘Freeze’ mee gedanst.

Ik was helaas weer wat laat met het plaatsen van dit bericht. Vanavond is er weer Vrij Dansen. Het is de laatste week van de maand alweer…

Groetjes, Marcel & Georgia