Week 15, Hansjes Line Dancers

Dinsdag, 11 april
Een klein groepje dansers vandaag, maar niet minder gezellig. We mochten een nieuwe dame verwelkomen die nog nooit eerder aan Line Dance heeft gedaan. Ze heeft moedig alles mee gedaan, wat we enorm konden waarderen.

Ik heb de laatst uitgeleste waltz ‘Honky Tonk Angel’ herhaald. ‘Hello Dolly’ en ‘Mamma Maria’ moesten ook weer even opgefrist worden. Leuke dansjes trouwens!

Ik had net de vorige dag een mail ontvangen in de mailbox van ‘Take It Easy’. Het kwam van het tv-programma ‘Kassa’. Als Line Dance groep zijn wij uitgenodigd de opnames van het tv-programma bij te wonen en een kijkje te nemen achter de schermen. Een verzorgd avondje uit waarbij zelfs een gratis Italiaanse hap verzorgd zal worden. Ik heb een lijst aangemaakt waarop iedereen die mee wil zijn/haar naam op kan vermelden. We moeten ook nog vervoer regelen…. Dat is zelfs een wat moeilijker plan… wordt vervolgd…

Deze week had alleen de dinsdaggroep les, omdat het vrijdag ‘Goede Vrijdag’ is. Volgende week is er de voor beide groepen weer gewoon dansles en daarna hebben we twee weken vakantie… (dat zal niet meevallen… afkicken…)

Fijn weekend allemaal!

Groetjes Georgia

P.s. Ik heb helaas geen foto’s gemaakt van deze lesmiddag. Sorry!