Week 6, Woensdag 4 februari 2015

Take It Easy maakt de laatste tijd roerige momenten mee. De groep groeit de pan uit, dat is al enige tijd bekend. De nieuw geïntroduceerde Vrije Dansavond van afgelopen woensdag  28 januari was op zich een hele fijne en gezellige avond geworden. Helaas heeft dit niet het gewenste effect gehad binnen onze dansgroep en moeten wij toch andere maatregelen gaan nemen. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij toch weer zijn uitgekomen op het plan om de groep op te splitsen in 2 dansgroepen. Door veel met de dansers in gesprek te gaan, te luisteren naar hun wensen en een gezamenlijke vergadering in te lassen, hebben wij een goed overzicht gekregen hoe wij het oude vertrouwde “Take It Easy-gevoel” weer terug kunnen krijgen, maar dan in 2 avonden. Door deze beslissing zullen de Vrije Dansavonden voor dansers die geen lid zijn van Take It Easy, hierbij helaas komen te vervallen.

In de splitsing van de groep is rekening gehouden met zowel het niveau van de dansers als de onderlinge vriendschappelijke banden. Door eenmaal per maand een gezamenlijke vrije dansavond te houden, blijft de verbondenheid tussen de twee groepen behouden. De oude vertrouwde groep “Take It Easy” zal op dinsdagavond overgaan en de nieuwe groep met een iets uitdagender niveau zal onder de naam “Don’t Take It Easy” verder gaan op woensdag.

Deze dansen zijn vanavond gedaan:

 

In and out

Honky Tonk Angel

Sweet Maureen

Freeze

Virginia County Line

Heart of Hearts

Contra Stepping

Uno mas

Caballero

One step forward

Single waltz

Open book

In dreams

The Last living cowboy

Blue crying eyes

Lord help me

No mercy

Raggle Taggle Gypsy o

Fireball

Poor boy shuffle

My new life

Eighteen lonely months

Mexi-fest

Hillbilly Girl

Breakin’ it

We only live once

It goes like…

2 thoughts on “Week 6, Woensdag 4 februari 2015”

  1. Haha, daar heb je een goed punt, Soe. Ik zal proberen in de toekomst aan je verzoek te voldoen. Het zal dan op de website gezet worden. Er zal aanstaande woensdag geen nieuwe dans uitgelest worden in verband met de komende veranderingen binnen de groep. Dat gaan we in ieder geval komende woensdag weer bespreken. Je mag altijd je wensen uitspreken, ook als je leuke dansen tegenkomt. Tot woensdag!

  2. Indien mogelijk wil ik graag van tevoren horen welk dans/liedje uitgelest zou worden in die avond.
    Goede voorbereiding is een halve werk zei mijn opa toen…..
    Of het blijft een verassing….dat kan altijd natuurlijk.
    Alvast bedankt.

Comments are closed.