Week 6, Hansjes Line Dancers

Dinsdag, 7 februari
Vandaag heb ik de dans ‘Something in the water’ uitgelest. Een ouder dansje, maar leuke muziek en een pittig ding. Voor zo’n uurtje dansles neemt een dansje uitlessen wel wat meer tijd in beslag. Maar ik denk dat deze het wel waard was… 😉

Helaas, helemaal vergeten wat foto’s te nemen van de dames.

Vanmiddag hebben wij deze dansen gedaan:
Ah si!
Something in the water
Manana ce va
Por ti sere
My girls waltz
Open book
Sajangé
Single waltz
Zorba’s dance
Memory cha cha

Vrijdag, 10 februari
Ook hier is ‘Something in the water’ uitgelest. Omdat het toch een wat pittig dansje is, vind ik het prettiger voor de dansers om eerst de passen goed onder de knie te krijgen. Dat kan als ze de dans op een wat rustiger muziekje leren. Daar liep ik dinsdag namelijk ook tegenaan. Maar ik heb hier helaas niet de beschikking over de laptop en een geweldige DJ (Marcel!) dus moet ik een andere manier zien te vinden. Toevallig had ik een cd van onze club meegenomen voor de muziek van deze dans en daar staat ook een nummer op dat ik voor deze gelegenheid goed kon gebruiken. De muziek van ‘Faithful to your memory’. En dat ging zeker geweldig! Daarna op de originele muziek ging het ook prima.

Na deze zware ontberingen hebben we gewoon lekker kunnen dansen 😉

Onderstaand de dansen van deze middag:
Ah si!
Something in the water
Calm after the storm
Manana ce va
Por ti sere
My girls waltz
Open book
Sajangé
Single waltz
Memory cha cha
Freeze
Nomi
Texas waltz