Week 50, Woensdag 9 december 2015

Met een klein groepje begonnen we rustig met de makkelijke dansjes, maar tegen een uurtje of half acht was het een volle bak. Herman heeft weer lekker mee gedanst. Meneer Van Enk en mevrouw Gerritsen waren er ook weer en hadden het enorm naar hun zin. Ze klapten mee op de muziek en na iedere dans werd er geapplaudisseerd. Leuk dat wij met het dansen deze mensen nog zo’n leuke avond kunnen geven 😉

Ook vanavond is er even aandacht gegeven aan de Vereniging H.A.A.S. en hebben onze leden flink gedoneerd voor de zielige asielhonden in Spanje.

En Tess was er weer bij. Nu hadden we al twee jonge dames in ons midden. Ik was apetrots en blij.

Er zijn aardig wat dansen kort herhaald. Alleen ‘All Smiles Tonight’ is wat uitgebreider uitgelest.
Jan had bij zijn eigen groep de kerstdans ‘Merry Christmas’ uitgelest. Een zeer eenvoudig, leuk dansje op het nummer ‘Feliz Navidad’ gezongen door Boney M. Die heeft hij in snel tempo even uitgelest en iedereen was enthousiast.

Ik heb zelf om negen uur de oudere dans ‘Moonlight Madness’ uitgelest op verzoek van enkelen dansers. Ook deze dans viel erg in de smaak. Zowel de dans als de muziek zijn erg mooi en het danst gewoon lekker.

Marcel had vanavond een verrassingsactie. Met ‘Country Style’ heeft hij lekker meegedanst. Maar toen de muziek langzaam afliep, was het rennen naar de laptop. Helaas ging dat niet volgens plan. Hij viel over zijn eigen voeten en maakte een schuiver over de grond zo het nisje in. Voor we door hadden wat er gebeurde, sprong Marcel uit de nis alsof er niets gebeurd was en ging gauw achter de apparatuur zitten. De zaal was ene grote chaos van belangstelling en hard gelach. Grietje heeft dit spektakel ‘per ongeluk’ gefilmd.

Er is aardig wat aan dansen voorbij gekomen, waardoor Wil en Lia bekaf aan de kant zaten. De ‘Tush Push’ hadden ze volledig geblockt, maar toen we hem hadden gedanst begon het toch wel te dagen… hihi. Ach, weer even het geheugen opfrissen kan geen kwaad, toch?

Het was weer een geweldige avond. We hebben allemaal enorm genoten en kijken uit naar ons diner volgende week.

Hartelijke groeten van het Take It Easy Team!

2015-12-09 20.04.56 2015-12-09 20.05.02 2015-12-09 20.55.31 2015-12-09 20.55.36 IMG-20151209-WA0000

Vanavond zijn deze dansen gedaan:
Virginia County Line
Single Waltz
Don’t Look Good Naked
Freeze
Texas Waltz
All Smiles Tonight
Ticket To The Blues
Feel Right
Heart Of An Angel
Mucara Walk
Down At The Station
Corn Dont Grow’
Ruc’s Dream
The Bomp
Girls Gone Wild
Merry Christmas
Telepathy
Closer
For Love
Moonlight Madness
L.O.V.E.
Tush Push
Trail
Coastin’
Pizza and Beer
Open Heart Cowboy
Lord Help Me
Jägermeister
Country Style
Bittersweet Memory
We Only Live Once
Firestorm
My New Life
Tears On A Highway
Halleluja
Louisiana Swing