Week 50 – Kerstviering

Kerstfeest

bij Take It Easy, Dinsdag 13 december

Een pluim voor de kerstboom servetten van Joke en de cadeautjes van Noor!

Een vroege kerstviering met de dansers van de club. Zoals gewoonlijk was het weer een behoorlijke voorbereiding, maar het eindresultaat was voortreffelijk!

Aan hulp hadden we zeker niet te klagen. Alles was tot in de puntjes geregeld en uitgevoerd. Om 17.00 uur al begonnen we met het aankleden van de zaal. Joke had leuke licht decoratie aangebracht op de tafels en prachtige kerstboom servetten gevouwen. Noor kon er helaas niet bij zijn, maar had voor alle aanwezigen kleine verrassings presentjes gemaakt. De buffettafels werden klaar gezet en de dranktafel mocht natuurlijk ook niet ontbreken…
Het zag er betoverend uit. Onze huisfotograaf Rob heeft alles in mooie plaatjes vastgelegd 😉

Het feest kan beginnen

Het eten werd gebracht door de zoon van Joke. Voor de derde keer zag het er weer heerlijk en goed verzorgd uit. Nasi, bami, saté, vlees, groente en witte rijst van Slagerij Waaijer. Ook de toetjes voor bij de koffie werden klaar gezet. Enkele dansers hadden weer flink hun best gedaan in de keuken en heerlijke cake, appeltaart, Pisang Goreng en Stefanka klaar gemaakt. Het feest kon beginnen.
Omdat het eten nog even op temperatuur moest komen, zette Marcel de muziek op en de dansvloer stond alweer vol. Na enkele dansjes werd het tijd om aan te vallen, want van al dat dansen krijg je honger… 😉

In de rij voor het buffet. De dames van de bediening hadden het weer lekker druk. Het eten was voortreffelijk en iedereen was er enorm over te spreken. Heerlijk met elkaar aan tafel met een achtergrond muziekje erbij. Ja, het was weer gezellig. Na het diner kwam de koffie met het nagerecht waar ook lekker van werd gesmuld. Tja, en dan toch maar weer dat dansen, hè!

 

Ankie was met Joke mee gekomen. Toen Take It Easy werd opgericht hoorde zij bij de eerste leden en ze komt weer terug bij ons! Vanavond heeft ze alweer lekker meegedanst.
Nieuwe en oude leden, iedereen heeft een gezellige fijne avond gehad met elkaar en genoten van het heerlijke eten, dansen en het samen zijn.

Ook de opruim troepen hebben weer hard gewerkt en tegen 23.30 uur liepen we eindelijk het gebouw uit. Voldaan en moe van een fijne kerstviering.

Bedankt allemaal voor de gezelligheid en alle hulp!

 

Woensdag 14 december

Vanavond was het een vrije dansavond voor ‘Take It Easy’ en ‘Don’t Take It Easy’. Toch was het maar een klein clubje en alleen Ien en Kees waren er van de dinsdaggroep. Maar niet getreurd, we hebben toch weer lekker gedanst.

Marcel en ik willen de naam van de woensdaggroep veranderen. De namen van de dansgroepen lijken erg op elkaar, wat verwarrend kan zijn en wij willen de woensdaggroep wat meer power geven. Binnenkort komen wij met een drietal namen waar de dansers uit kunnen kiezen. “Take It Easy” is een democratische dansgroep en wij proberen alles zoveel mogelijk in overleg met onze leden te doen.

Bedankt weer voor een gezellige dansavond!

Groetjes Marcel & Georgia

1 thought on “Week 50 – Kerstviering”

  1. Heb een super gezellige avond gehad..,heerlijk gegeten en gedanst !
    Alles perfect georganiseerd…….
    Vrijwilligers hebben erg hun best gedaan.
    Leuke foto’s ook.
    Bedankt Marcel en Georgia ❤?❤

Comments are closed.