Week 48 en 49

Week 48
Het was weer de laatste week van de maand, dus mochten er verzoeknummers aangevraagd worden. Zowel dinsdag als woensdagavond hebben we aardig wat weggedanst. Ook zijn er wat oudjes uit de kast gehaald zoals de ‘Tennessee Waltz Surprise’, ‘Just a memory’, ‘Islands in the stream’, ‘Raggle Taggle Gypsy O’ en ‘Ticket to the Blues’. De laatste waren we bijna kwijt, maar Soe wist het nog. Hij weet ons altijd weer te verrassen met dansjes die in een vergeethoekje terecht zijn gekomen… 😉

Week 49
Zowel dinsdag als woensdagavond hebben we ‘Happy, Happy, Happy’ uitgelest. Een leuk splinternieuw dansje waar iedereen vrolijk van wordt.

Omdat de beide dansavonden de laatste tijd zowel recreatiedansers als fanatieke dansers hebben, zijn de lesavonden ongemerkt veranderd. Wij proberen nog een juiste manier te vinden om aan ieders wensen te kunnen voldoen, maar dat is toch wel een heel gepuzzel. We hebben het wel met de groep gedeeld en proberen de laatste tijd wat ideeën uit. We zijn nog niet tot een definitief resultaat gekomen, maar zodra wij zekerheid hebben zal dit bekend worden gemaakt.

Dinsdagavond hebben we na 21.00 uur de dans ‘Sadie’s Dress’ uitgelest. Alleen dat laatste blokje, hè? 😉 Op de woensdagavond is hij herhaald en de dans ‘No Mercy’ hebben we ook eens van stal gehaald.
We hebben weer heerlijk genoten!

Groetjes, Marcel & Georgia

Onderstaand de dansen van deze week:
Bandidos
Saloon scissor stomp
Open book
DN waltz
Happy, Happy, Happy
Black coffee
Invisible
Where we’ve been
One step forward
Something in the water
Ah si
Uno mas
Don’t look good naked
Sadie’s Dress
Mamita
Lord help me
Raised on love
Mexi-fest
Corn don’t grow
Bring on the good times
Derailed
Down at the station
Rosa del Mar
Moonlight madness
No mercy
Zjozzy’s Funk
You’re gonnan miss me
Footloose
Telepathy
Ruc’s dreams
Shattered Dreams
Manana ce va
Virginia County Line
Love comes around
We only live once
Good at leaving