Week 46, Woensdag 12 november 2014

Jeetje, wat een heksenketel was het vanavond. Marcel was een gedeelte van onze apparatuur vergeten en moest weer terug. Nadat wij de stoelen aan de kant hebben geveegd, heeft Marcel zich dan toch achter het altaar geïnstalleerd, ware het niet dat het stopcontact niet wilde meewerken en geen stroom gaf. Ander plekje gezocht. Ging goed totdat er aan de stoppenkast werd gerommeld, omdat ook de elektronische deuren geen stroom meer kregen en dicht vielen (gelukkig geen gewonde of geplette mensen). Uiteindelijk weer verkast en dankzij de nieuwe geluidsbox waarvan de batterij goed opgeladen was, konden we toch nog genieten van onze dansavond.

Marcel en ik hadden vlaaien en soesjes meegenomen om uit te delen voor onze lieve dansers die het 3e jubileumjaar van onze trouwdag niet waren vergeten. Wij zijn flink in de bloemetjes gezet en Joke heeft ons weer verrast met een mooi gedicht die zij prachtig door de microfoon voor ons heeft voorgelezen.

We hebben nog van alles geregeld in deze les. Zo kwam ter sprake dat woensdag 17 december onze laatste dansavond van dit jaar zal zijn. Om het jaar op een gezellige manier af te sluiten houden we een stamppotten diner. De zoon van Joke heeft een slagerij en zal de stamppotten verzorgen.

Aanstaande dinsdag houden wij de demonstratie in verzorgingshuis Steenvoorde te Rijswijk. We hebben de dansen goed geoefend, waar wel enige aanpassingen op gedaan moeten worden. Maar we gaan ervoor!

We hebben er ook weer 2 enthousiaste nieuwe leden bij. Take It Easy groeit uit z’n voegen…hihi.

Geen nieuwe dansen voor vandaag. Wel herhaald en lekker gedanst. De dansen die voorbij zijn gekomen:

One step forward

Heart of hearts

H – The last living cowboy

Contra Stepping

Potjo Potjo

Cumbia

Open book

Coastin’

Goodtime girls

Caballero

Uno mas

Virginia county line

Texas waltz

Sugar and pie

Fall in love

Let me sleep

Closer

H – They call me the breeze