Week 46, Take It Easy

Dinsdag 14 november
Van de beginnersgroep is niet zoveel meer over. De heer Leenhouts kwam wel trouw naar de les en samen hebben we nog wat passen doorgenomen.

Net als bij ‘Hansjes Line Dancers’ is de dans “Just call me Lonesome” van Marja Urgert en Jan van Tiggelen vanavond uitgelest. Een hele leuke beginnersdans die ook hier goed aansloeg bij de groep. Hierbij het Youtube filmpje van de dans, gedemonstreerd door Jan van Tiggelen en hun dansers:

Het leuke walsje “My girls waltz” dat ook weer bij ‘Hansjes Line Dancers’ vandaan komt heb ik in het eerste uurtje uitgelest.

We hebben tussendoor een korte vergadering gehouden over het kleine kerstfeest dat gepland staat. Via de mail heb ik afgelopen week alle plannen doorgestuurd. In deze mail staat ook vermeld dat er in week 48 en week 52 geen dansen zal zijn.

Woensdag, 15 november
Een verrassende avond. Totaal niet verwacht, maar ineens kwam Peter binnen. Wat een bikkel, twee weken geleden geopereerd en nu alweer op de dansvloer. We zijn blij dat hij er weer is!!

Het eerste uurtje hebben we “Just call me lonesome” en “My girls waltz” uitgelest. Ook deze les waren beide dansen een succes!

Marcel nam de les weer over met de dans “Jambalaya”.

Ook vanavond hebben we het over het kerstfeest gehad. Alles is in kannen en kruiken. Het gaat weer gezellig worden!

Betty en Rita hadden een goed plan bedacht. Om iedere woensdag in de pauze een Bonusdans te doen. De Bonusdans is een oudere dans die ver gevorderde dansers kennen en die in de les nooit wordt gedaan. Vorige week was het “The Gimmese Boogie”. Vanavond deden we de “Dreamlover”. Vorige week vonden de dansers die aan de kant koffie zaten te drinken “The Gimmese Boogie” wel een erg leuke dans en heb ik hem uitgelest. Ook “Dreamlover” viel erg in de smaak… 😉

Wat later op de avond was het wat rustiger en dansten Marian en Willem samen. Ze deden de “Chicken Reel”. Die kenden Marcel en ik ook ooit… toch even uitgeprobeerd.. hihi

Het waren weer topavonden. Bedankt en tot volgende week!

Groetjes Marcel & Georgia

Onderstaand de dansen van deze week:
Freeze
Texas waltz
Bandidos
Blue rose is
Bob the B
Come dance with me
Just call me lonesome
Cumbia
Smokey places
Mamma Maria
Mucara walk
My new life
My girls waltz
Manana se va
Closer
Where we’ve been
Lonely drum
Happy, happy, happy
Something in the water
Trail
Jambalaya
Caballero
Canadian stomp
Big blue tree
Champaign promise
Coastin’
Come dance with me
Bring on the good times
Dreamlover
Derailed
Jim Reeves waltz
Black coffee
Virginia county line
The music man
Good on you
Down at the station
Corn don’t grow
J’ai du boogie
Good at leaving
Shattered dreams
Hearts and flowers
Wishful thinkin’
Picnic polka
Chicken reel