Week 45, Woensdag 5 november 2014

Het was weer een onwijs gezellige avond. Ook deze week hebben wij geen nieuwe dans uitgelest, maar wel dansen herhaald. Waarschijnlijk volgende week weer een nieuwe.

Vandaag hebben wij wat geoefend voor een demo die wij binnenkort in verzorgingshuis Steenvoorde te Rijswijk gaan houden. In dit verzorgingshuis wordt regelmatig een thema-diner verzorgd voor de bewoners en dit keer is het in Country & Western style. Dit zal onze eerste demo zijn die wij gaan verzorgen en dus is dit reuze spannend.

Helaas was niet iedereen aanwezig, maar we hebben alvast één leuke groepsfoto kunnen maken. Leuk voor op de website, toch?

Omdat de ruimte thuis toch wat te klein is, heb ik vandaag in onze zaal een instructie filmpje opgenomen van mijn nieuwe dans “Country King”. De inspiratie voor deze dans kwam door een vrijwilliger achter de bar van de vrije dansavond van de Red Village Country Dancers in Delft. Hij vertelde mij in een gezellig en aangrijpend gesprek dat hij ernstig ziek is en al vele jaren een enorme fan is van Country Muziek. Vooral met name van Lee Kernaghan. Ik heb deze muziek eens beluisterd en kwam erachter dat Lee geweldige Country Muziek maakt en ik heb daarom deze dans met dank aan Aad geschreven. Ik hoop dat jullie de dans ook leuk vinden. Het filmpje en de sheet zijn ook op de website te vinden.

Nu kom ik erachter dat ik totaal vergeten ben aan onze dansers te melden dat wij plannen hebben om de laatste dansavond van dit jaar op woensdag 10 december een gezellig diner van stamppotten te organiseren. Dus bij deze voor de dansers die onze website regelmatig bezoeken… We hebben het er volgende week zeker over.

De volgende dansen zijn deze avond gedanst:

H – The last living cowboy

Virginia County Line

Heart of hearts

Makita

Freeze

Contra Steppin’

Texas Waltz

Sugar and pie

Fall in love

Let me sleep

Closer

 

Gevorderden:

H – They call me the breeze

Derailed

Sweet Maria

Your woman

Zjozzy’s Funk

Where we’ve been