Week 45, dinsdag 3 november 2015

Ondanks dat er vandaag een ontspannen sfeer heerste, is er keihard gewerkt. Onze dansers hebben ons verrast met een enorme vooruitgang, plezier en inzet. Heerlijk als je je dansers zo enorm ziet groeien en genieten. Linda, Marcel en ik zijn apetrots.

Het was niet de bedoeling, maar we hebben vandaag veel uitgelest. Linda heeft haar nieuwe dans “Take It Easy” nog even herhaald. Hij zit er al lekker in. Daarna heeft zij een nieuwe dans uitgelest “Ticket To The Blues”.

Al geruime tijd is er een losse tegel in de parketvloer van de kerkzaal. Zelfs na meerdere malen doorgeven is dit nog steeds niet gemaakt en maken wij ons zorgen om onze dansers. Eerst hadden wij de tegel afgeplakt met duktape, maar dat liet op een gegeven moment los. Toen wij een gedeelte van het tape verwijderden werd het een plaktegel. Toen hebben wij maar de gehele tegel verwijderd en op de receptiebalie gelegd met een briefje. Helaas is er nog niets ondernomen en hebben wij voor de zekerheid maar een plant op deze plaats gezet. Geeft wel een leuk effect, maar het staat natuurlijk wel in de weg. Patricia danst graag op deze plaats en gaf een showtje partner-plant-dansen weg… 😉

Onze Kees is een leermeester geworden met de Texas Waltz partner-dance. Deze keer was Ria aan de beurt  😀
Voor onze nieuwe dansers hebben we snel even “One Step Forward” uitgelest. Marjo heeft echt flink de smaak te pakken en probeerde zelfs de Coastin’ mee te doen, wat haar heel goed af ging.

Tja, belofte maakt schuld, Georgia. Enige tijd geleden is mij gevraagd om “Where We’ve Been” uit te lessen door enkele dansers. Ondanks dat er vanavond al veel is gelest, had iedereen hier wel oren naar. Dus, heb ik deze dans uitgelest. Ik was echt geraakt en verrast dat dit zo goed werd opgevangen en de dansers de dans zo snel hebben opgepakt. Het is absoluut geen makkelijke dans, maar hij blijft geweldig mooi. Toppie!

Vanavond hebben wij ook meegedeeld dat we weer gezellig met de kerst een diner hebben met de hele groep. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 18 november. Meer info volgt.

Groetjes, Het Take It Easy-team!

De volgende dansen hebben wij vanavond gedanst:
Bandidos
Blue Rose Is
Texas Waltz
Freeze
Take It Easy
Ticket To The Blues
Heart Of Hearts
Just Another Woman
One Step Forward
Single Waltz
Canadian Stomp
Blue Crying Eyes
Where We’ve Been
Coastin’
Lord Help Me
Smokey Places