Week 44

Dinsdag 1 november
Ik heb helaas de laatste weken een beetje verzaakt met het schrijven van een stukje. Daar komt nu weer verandering in, hoor. Er is ook het een en ander gewijzigd zoals onze Facebook Pagina. We hebben inmiddels een besloten en geheime groep opgezet. Hij is al wel in gebruik, maar nog niet optimaal. De oude Facebook pagina van “Take It Easy” is opgeheven. Het is ook met de voorbereidingen voor ons Kerstfeest een heel geregel om alles voor elkaar te krijgen, maar net als de voorgaande jaren moet dat wel lukken. Ik ben ook al begonnen met de voorbereidingen voor het grote “Take It Easy” jubileumfeest. 10 jaar al bestaat ons clubje en is met de jaren flink gegroeid. We hebben van alles meegemaakt en hebben heel wat om op terug te kijken. Veel leuke momenten, maar helaas ook droevige en wat mindere. Maar dat hoort bij het leven. Onze groep is en blijft heel hecht en enorm gezellig. Dat doen we met elkaar.

De afgelopen weken hebben we wel lekker kunnen genieten van het dansen. Er zijn ook weer wat dansen uitgelest, nieuwe en ook oude dansen op retour.
‘Rosa Del Mar’ is een gloednieuwe mooie dans van Dj Danny. Deze is uitgelest bij de DON’T TAKE IT EASY-dansers. In deze les heb ik voor de grap ook “Dizzy” uitgelest. Dat is een oud kort dansje, maar een super snelle. Een week later is ook de nieuwe dans “Some Girls Will” uitgelest op de woensdagavond.
Bij TAKE IT EASY zijn de oude dansen “Closer” en “Just a memory” uitgelest.

In week 44 hadden we maar één dansavond, dat was al eerder aangegeven op de website en Facebook pagina. Dinsdag 1 november hebben wij met z’n allen een gezamenlijke vrije dansavond gehad. Er zijn aardig wat dansjes voorbij gekomen. En een hoop lol natuurlijk. Ik had een dans aangevraagd en toen vroeg Marcel of we de snelle of langzame versie wilden hebben. Op zich geen rare vraag, maar hij sprak met de stem van Kimberley… Iedereen stond raar te kijken en daarna schoten we met z’n allen in de lach. Kim kwam lachend met een microfoon achter het altaar vandaan 😉

Margriet heeft namens de hele groep nog een cadeau en kaart aangeboden aan mijn moeder, Marcel en mij. Ze hadden nog wat geld over van het bloemstuk voor mijn vaders uitvaart. Antoinette had een mooie kaart gemaakt waarop een foto van het bloemstuk stond en binnen in de kaart had ze een mooi, emotioneel stukje geschreven. Mijn moeder en ik schoven het af op Marcel om de kaart voor te lezen, maar ook hij schoot vol. Margriet nam het over. Ik zeg het vaak, maar toch niet vaak genoeg. Wij zijn dankbaar voor zoveel fijne, lieve mensen om ons heen. Het succes van onze dansgroep is voortgekomen uit het enthousiasme van al deze fijne mensen. Heel erg bedankt!

Dit was het enorme mooie boeket dat Antoinette bij mijn moeder thuis kwam brengen. Met twee linten voor de beide dansgroepen. Wat waren wij verrast door dit ontzettend lieve gebaar. Ik had deze foto’s direct gemaakt, maar omdat ik een poosje niets heb geplaatst op de website en pagina hebben jullie niet gezien hoe het boeket eruit zag. Dus alsnog, al is het wat laat….sorry.

Lieve groeten,

Marcel & Georgia