Week 43, Woensdag 22 oktober 2014

Vandaag hebben wij 2 dansen uitgelest. Voor de beginners groep The Last Living Cowboy en voor de gevorderden groep They call me the breeze.

Zoals vorige week gezegd is inderdaad de Coastin’ in een kring een klapper en hebben onze moedige beginners zich ook aan de dans gewaagd.

Een aantal nieuwe dansers in onze groep heeft deze avond wel heel hard gewerkt. Later op de avond in de gevorderden tijd hebben wij oude dansen gedanst die zij toch wel zo leuk vonden dat een korte uitleg voldoende was om lekker mee te zwieren over de vloer. Deze staan onderaan de lijst van dansen onder *.

 

Het was een roerige avond vandaag. De groep van ‘Take It Easy’ groeit als een speer aan leden en deze enorme dansvloer is soms al te klein. Waarschijnlijk heeft de storm van de vorige dag voor extra energie gezorgd, want het was een gezellige, dolle boel. Onze DJ was deze avond in hoge sferen. Hij heeft vanavond plaats genomen achter het altaar, omdat er op zijn gebruikelijke plaats geen verlichting was. De plaats beviel hem en de dansers uitstekend, maar dit zal in verband met het respect naar onze gastheer helaas toch niet herhaald worden.

Het dansen en samenzijn in deze kerkzaal brengt een bepaalde sfeer en gevoeligheid met zich mee, vind ik zelf. Dat is heel goed te merken aan de onderlinge prettige en liefdevolle contacten van alle dansers en de bezoekers uit het verzorgingshuis.

De volgende dansen zijn nog gedanst en herhaald:

N – The last living cowboy

H – Makita

Uno mas

Texas Waltz

Fall in love

Heart of Hearts

Little Southern girl

Virginia County Line

Contra Stepping

Caballero

Freeze

Closer

 

Gevorderden:

N – They call me the Breeze

Blue crying eyes

Zjozzy’s Funk *

Doctor, doctor *

Dizzy *

 

Wings of love (partner dans)

1 thought on “Week 43, Woensdag 22 oktober 2014”

  1. Leuk om elke week een verslagje van de woensdag te lezen.Het is altijd gezellig in de kerkzaal.Marcel en Georgia jullie doen het geweldig.

Comments are closed.