Week 43, Woensdag 21 oktober 2015

(Sorry voor de late plaatsing van dit artikel. Soms zit het mee, maar soms ook tegen. Was een beetje grieperig…)

Het was niet druk vanavond, maar dat zal wel door de herfstvakantie komen. Wel hadden we vanavond veel ver gevorderde dansers in ons midden.

Linda heeft weer haar nieuwe dans uitgelest. Nu heeft Take It Easy een eigen dans op de gelijknamige muziek. Ook in deze groep was het een groot succes.

Ik had weer een makkie. Het was mijn bedoeling om ‘Ruc’s Dreams’ uit te lessen, maar omdat ik hem nog niet zo goed kende en Jan was vanavond aanwezig…tja, was Jan dus weer de sigaar 😉 Het is een mooi nummer en een leuke dans. Ging er als koek in.

We hebben weer flink gedanst. Er zijn een aantal dansen voorbij gekomen die helaas niet iedereen kende. Dat wordt weer flink uitlessen de komende weken. Wij hebben namelijk de ‘Heart of an angel’ op andere muziek gedanst. Een dans die lange tijd niet meer werd gedaan, tot wij in Thorn waren geweest. Daar hebben wij deze dans gedaan op de muziek van de Moody Blues, ‘Nights in white satin’. Het leverde een leuk filmpje op.

Experimenteren is ook leuk met dansen. Zo hebben we voor de verandering eens de Trail in een kring gedanst. Vorige week hebben Joop en ik deze dans in spiegelbeeld tegenover elkaar gedanst. Dat is best lastig, maar een leuke uitdaging.

Volgende week is er weer vrij dansen op woensdag en dinsdag is de Wild Bunch avond. Tot volgende week!

Groetjes, Het Take It Easy-team!

2 5

De volgende dansen hebben wij vanavond gedanst:
Single Waltz
The Bomp
Country Style
Corn Don’t Grow
Take It Easy
Don’t Look Good Naked
Como Yo
Feel Right
Where We’ve Been
Ruc’s Dreams
Down At The Station
Mucara
J’ai Du Boogie
Tush Push
We Only Live Once
L.O.V.E.
Girls Gone Wild
Blue Moon Shuffle
Lord Help Me
Trail
Mexi-Fest
Open Heart Cowbly
Bittersweet Memory
Radio Rock
Chill Factor
Little Black Book
Feel Right
Closer
Mamita
Saloon Scissor Stomp
Heart Of An Angel (Nights In White Satin)