Week 43, dinsdag 20 oktober 2015

Ons clubje weer compleet en lekker aan de slag.

Linda heeft ons verrast met een eigen gemaakte dans speciaal voor ‘Take It Easy’ op de muziek ‘Take It Easy’. Natuurlijk zijn er al verschillende dansen op deze muziek geschreven, maar het leek ons leuk om een eigen dans op de muziek met de lijfspreuk van onze dansgroep te hebben. Linda heeft dat even in elkaar geflanst voordat ze naar de les kwam. Ongelofelijk!

Tja, en direct met de billen bloot, natuurlijk. Linda heeft haar dans uitgelest aan de groep. Het is een leuke verrassende dans. Niet moeilijk met leuke passen. Binnenkort is de dans in een demofilmpje te zien op de website en zal de dance-sheet ook gepubliceerd worden.

Er is weer lekker gedanst met de nodige pauzes. Het was merkbaar dat vandaag echt de zweep erover ging, maar de dansers waren uiterst tevreden en zeer gemotiveerd.

Ik heb met wat ups en downs “All smiles tonight’ nog eens herhaald. Het was duidelijk mijn dag niet vandaag. Gelukkig kon men de lol er van inzien en is alles toch nog goed gekomen… 😉

We hebben Joke weer verleid met een snelle ‘Indian Summer’. Dat blijft haar favoriet!
Jan en ik willen graag een leuke Catalaanse dans schrijven voor een eventuele workshop. We hebben elkaar wat ideeën toegestuurd via de mail. Linda en ik hebben ons er vanavond over gebogen en na wat hak en plakwerk is er een leuke dans uit gekomen. Woensdagavond wordt er met Jan nog eens naar gekeken en zal de dans onder een strenge inspectie worden beoordeeld. Wordt vervolgd…

Dat was het weer voor de dinsdagavond. Vergeet niet dat het volgende week weer het einde van de maand is. Dan is er dinsdagavond ‘The Wild Bunch’ avond en woensdagavond de gezamenlijke vrije dansavond van ‘Take It Easy’ en ‘Don’t Take It Easy’!

Groetjes, Het Take It Easy-team!

De volgende dansen hebben wij vanavond gedanst:
Virginia County Line
Reggae Cowboy
Take It Easy
Texas Waltz
Don’t Look Good Naked
Mucara Walk
All Smiles Tonight
Uno Mas
My New Life
Indian Summer
Canadian Stomp
Love Comes Around