Week 40, Hansjes Line Dancers

Dinsdag, 3 oktober
De nieuwe testfase van de “Take It Easy”-dans. Hansjes Line Dancers op de dinsdag hebben weer de primeur… 😉 En ze hebben hem glansrijk doorstaan!!

Ik geniet hiervan… Hansje kan het niet laten om te helpen als ze iemand ziet stoeien met een dans. Op haar eigen wijze geeft ze instructies die gelijk goed en duidelijk aankomen. Haar jarenlange dansleservaring zit haar in het bloed.

Onze Trees is niet zo kapot van mijn fotografische talenten. Het valt ook niet mee om deze hard werkende dames die alle kanten op schieten op de muziek mooi op de kiek te zetten. Ik heb vandaag wat extra werk van Trees gemaakt en ben erg tevreden met het resultaat. Ik hoop dat Trees het ook vindt 😉

Conny had een leuk plannetje. Afgelopen vrijdag waren we bij de Spoorline Dancers geweest en hebben ze extra voor mij de dans “Clap Snap” uitgelest. Dat is zo’n leuke dans, maar wel behoorlijk heftig! Een ver gevorderde dans met veel aparte moves..
Net voor de pauze riep Conny: “Kijk, deze dans wordt volgende week uitgelest!” Helaas, werkte de muziek niet mee en heeft Conny de muziek van haar telefoontje afgespeeld. Dat was niet zo best hoorbaar, maar we hebben hem wel kunnen doen. De dames waren gelijk zeer enthousiast. Maar of dit een geschikte dans is voor onze dansgroep… ??? Hihi…

De nieuwe maand is begonnen en in de pauze kwam Lia gewapend met haar lijstje, pen en geldbakje voor het incasseren van de “Lief & Leed-pot”. Onze maandelijkse bijdrage wordt goed besteed en Lia ziet erop toe dat niemand verzaakt… hihi. Aan het einde van het jaar is nog voldoende over om met z’n allen uit eten te gaan. Dat heeft ze toppie geregeld!

De dans “Mamma Maria” was net afgelopen toen Sonja vroeg: “Hoe heette dat nummer ook alweer…?” Direct lag iedereen in een deuk….

We hebben weer veel gelachen, gezongen en gedanst.

Vrijdag, 6 oktober
En tot slot de vrijdaggroep, heeft ook met veel succes de nieuwe en laatste versie van de “Take It Easy” clubdans ontvangen. Ik ben helemaal gelukkig!

Natuurlijk kon de dans “You are no angel” niet ontbreken. Vandaag was mijn moeder ook meegekomen. Ze heeft weer lekker veel meegedanst en is weer hartelijk ontvangen door de lieve dames.

En ook deze groep werd even op de proef gesteld door Conny en mij. Nu had ik de muziek wel bij me en hebben we een goede demonstratie kunnen geven van de dans “Clap, Snap” die we volgende week gaan uitlessen…..???? Hihi

We waren vandaag al met minder dansers, maar na de pauze bleef er echter een heel klein groepje over. Maar dat mag de pret niet drukken en we hebben heerlijk gedanst en gelachen!

Tot volgende week!

Groetjes, Georgia

Onderstaand de dansen van deze week:
Ah si!
Take It Easy
Texas waltz
Flobie slide
Don’t look good naked
Calm after the storm
Open book
Single waltz
Jo ‘n Jo Tango
Blue night cha
Mamma Maria
Lord help me
You are no angel
DN waltz
Texas walts
Chica boom boom