Week 4 – TAKE IT EASY

Week 4 – TAKE IT EASY

Dinsdag, 24 januari 2017

Het is grappig hoe de dansjes van Hansje ook leuk passen in de groep van TAKE IT EASY. En andersom, natuurlijk! En dat gaat lekker. Vandaag heb ik geen nieuwe dans uitgelest, maar wel veel herhaald.

De nieuwe opzet van de lesavonden verloopt ook goed, maar ondanks mijn lesprogramma dat ik van tevoren maak, wijken we nog wel eens af van dit patroon. Het ligt ook aan de avond en de dansers die op dat moment aanwezig zijn. Dan is het goed om ongeveer te weten welke dansen iedere danser persoonlijk leuk vindt en ook aan kan.

Vanavond had Kimberley weer een lollige bui en vond daar veel aansluiting bij… haha. Kabouterdans en veel volgelingen… De foto’s spreken voor zich, het was weer lachen, gieren, brullen op het einde van de avond. Chester wist de dames flink in de war te brengen en de chaos was compleet 😉

 

25 januari 2017

Van de beginnersgroep was er vanavond maar één danser aanwezig, helaas. Dan maar een privélesje… Er waren al enkele dansers aanwezig en die hebben lekker mee gedanst en waar nodig tot ondersteuning gediend. Ik heb een oud dansje weer even teruggebracht in de groep, ook voor de nieuwe danser. HONKY TONK ANGEL is een walsje dat ik eerder ooit met Linda samen heb geschreven, speciaal voor de beginnende danser.

Joop kwam ook weer even een kijkje nemen en Gerda was er ook weer bij. Ook vanavond heb ik een aantal laatste nieuwe dansen herhaald.

Later op de avond heb ik op verzoek de dans FAITHFUL TO YOUR MEMORY, herhaald. Blijft een prachtige dans en het was fijn om deze weer te dansen.

Rita, Gerda en ik hebben TEARS ON A HIGHWAY nog eens gedaan. Da’s lang geleden, joh…!

Het was weer leuk en gezellig. Vergeet niet dat volgende week alleen op woensdag een gezamenlijke dansavond is met verzoekjes.

Groetjes, Marcel & Georgia

 

Onderstaand de dansen van deze week:
Bandidos
Mamita
Flobie Slide
Just another woman
Calm after the storm
Reggae cowboy
Left in the dark
Saloon scissor stomp
Lord help me
Don’t look good naked
Uno mas
Single waltz
Where we’ve been
Happy, happy, happy
Closer
All smiles tonight
Bring on the good times
Trail
Something in the water
We only live once
De Kabouterdans 😉
Ah si!
Honky Tonk Angel
Virginia county line
Texas waltz
Caballero
Makita
Black coffee
Manana ce va
Until the dawn
Tears on a highway
LOVE
Moonlight madness
Mexi-fest
Faithful to your memory
Chasing down a good time
You’re gonna miss me
Heart of an angel
A country high
Good at leaving
Some girls
Sadies dress
Como yo
Wishful thinking