Week 35, Dinsdag 25 augustus 2015

We waren vanavond helaas maar met een klein clubje dansers voor de Wild Bunch. Jammer, maar het is nog vakantietijd en in deze periode zijn er ook veel festivals voor de Line-Dance liefhebbers.

Ondanks dat Ineke helaas niet kon komen door een slijmbeursontsteking aan haar schouder, is Jan toch gekomen om de door hem uitgeleste dansen voor ons te herhalen. Dat was flink nodig, want heel veel van de dansen zijn ons niet echt bijgebleven. We vinden het ook erg jammer dat wij niet vaker kunnen oefenen. De Catalaanse dansen zijn ontzettend leuk, maar erg intensief en niet gemakkelijk om te leren en te onthouden. Om ze bij te houden zou het fijn zijn als we ze vaker zouden kunnen oefenen. We hebben het nog even besproken, maar doordat we te weinig leden hebben, kunnen we qua kosten niet uitbreiden om nog een extra dansavond in de week toe te voegen speciaal voor deze gave dansen. Ondanks oproepen op facebook en op de website komen er helaas geen dansers op af. Heel erg jammer.

Maar we hebben toch wel een hele leuke en zeer afmattende avond gehad. Lekker alles herhaald en flink gedanst. Jan heeft ‘Gone To Kentucky’ en ‘Pizza and Beer’ nog herhaald. Georgia heeft ‘Open Heart Cowboy’ uitgelest voor degenen die deze dans nog niet kenden. En voor de grap even ‘Country Style’ er tegenaan gegooid. Die hadden de dansers natuurlijk zo onder de knie.

Ook Firestorm mocht niet ontbreken. Dat was ook even flink aanpoten. De dans is gedeeltelijk in ons geheugen blijven hangen, maar dat is niet voldoende. Alleen Suzanne wist de hele dans nog. Dus weer even herhalen en herhalen….  😉

Lieve country groeten van het ‘Take It Easy’- team
Onderstaand de dansen van vanavond;
Country Style
Gone To Kentucky
Girls Gone Wild
Mountain Man
Wham Bam!
Firestorm
Open Heart Cowboy
Mr. Policeman
Bittersweet Memory
Just 4 smile
Lightning Polka
Never Ending Love