Week 32 t/m week 34

De laatste weken heb ik helaas niets kunnen schrijven over de lesavonden, dus hierbij alles in een notendop. De lessen zijn wel gewoon doorgegaan en we hebben het hartstikke leuk gehad.

In de vakantietijd zijn Dio en Anneke een paar keer bij ons komen dansen. Dio geeft les bij de Tennessee Country Dancers. 12 jaar geleden nam mijn moeder mij onder ‘lichte dwang’ mee om te leren line dansen. Ik ben toen enorm leuk en enthousiast ontvangen bij Dio en zijn dansers op de oude locatie ‘Bovenveen’. Hoewel ik het in het begin wat oubollig vond, werd ik toch snel met het ‘Line-Dance Fever’ besmet. Verslaafd en nooit meer afgekickt… hihi.
Ik vond het erg leuk om mijn leraar in onze eigen club te mogen verwelkomen. Dio heeft ook een dans uitgelest voor onze groep, ‘Manana ce va’.

Ik heb ook nog een nieuw dansje van Dj Dan uitgelest, welke hij zelf op het festival in Zevenaar heeft uitgelest. Peter is gek op de dans ‘Black Coffee’ en het leek mij wel leuk als iedereen deze dans zou kunnen meedoen. Verschillende oude dansen blijven toch wel populair 😉

Chester heeft zijn uitspattende momenten met ons gedeeld en we hebben gezellige gastdansers in ons midden gehad. Gelukkig zijn er wel foto’s en filmpjes gemaakt van de afgelopen weken die bij dit bericht geplaatst zijn.

Een bewoonster van de Mantel, was wat onrustig en Kim, een verpleegkundige, heeft haar mee naar onze dansles genomen. Even een gezellig uitje, doet wonderen… 🙂

Onze vaste gasten Frederik en Tine komen graag bij ons kijken en lekker babbelen met de dansers. Ook Herman was er weer en heeft zelfs een dansje mee gedaan. En dat na een zware hartoperatie… Toppie!

De vakantietijd is weer voorbij en vanaf morgen gaan we weer ons gewone programma draaien. We hopen jullie allemaal weer te zien.

Groetjes, Marcel & Georgia

Nieuw uitgeleste dansen van deze weken:
Manana ce va
Black Coffee
A hold on me