Week 29, Take It Easy

Dinsdag, 18 juli
Op veler verzoek de andere dans “Achy Breaky Heart” uitgelest. Toch heeft deze dans ook wat complicaties. Je bent gauw geneigd de andere kant op te gaan… 😉 Maar als we veel oefenen gaat dat wel goed komen. Jammer dat Wendy vandaag niet aanwezig kon zijn, maar ik ben er van overtuigd dat zij de dans toch wel snel oppakt en misschien wel stiekem aan het oefenen is voor de spiegel… 😉  Gaat goed komen!!!

Voor het tweede uur heb ik de dans “Could’ve been the whiskey” uitgelest. Leuk dansje met wel aardig wat restarts, maar gelukkig zijn ze goed hoorbaar…

Woensdag, 19 juli
Wat vorige week helaas niet mogelijk was, is vandaag toch nog goed gekomen. Dio en Anneke en veel van hun dansers en onze Nellie waren er bij. Het was erg gezellig en we hebben ook weer leuke nieuwe dansen voorbij zien komen die voor onze dansers ook weer erg leuk zijn.

Deze avond is “Could’ve been the whiskey” ook uitgelest en was voor Dio en zijn dansers ook nieuw. Daarentegen hebben Dio en zijn dansers de dans “Always Sunshine And Rainbows” voorgedaan. Ook een mooie dans voor ons. Nellie kwam met de dansen “Ride With Me” en “Champaign Promise”, welke ook aan onze lijst zijn toegevoegd. Ik heb zo nog aardig wat huiswerk te doen en beloof jullie deze na de vakantie uit te lessen. Ik zal de YouTube-filmpjes op de Facebook Pagina van Take It Easy zetten.

Het was een heerlijke gezellige avond.

Vergeet niet dat volgende week zowel de laatste week van de maand als de laatste dansweek voor de vakantie is… Neem jullie balboekjes mee en wij zorgen voor de catering 😉 De laatste week zal een zeer spetterende week worden die alle afgelopen fijne weken zal overtreffen… Oops, dat belooft wat, hihi… 😀

Groetjes, Marcel en Georgia

Dinsdag, 18 juli

Woensdag, 19 juli