Week 28, Dinsdag 7 juli 2015

1

Met wat minder warm en drukkend weer is de dansvloer gelukkig ook wat meer gevuld. Omdat de groep weer wat meer compleet was, werd er even lekker bij gebabbeld met een kopje koffie of thee. Het leek me leuk om voor Kees even ‘Fly Like A Bird’ op te zetten. Het is zijn favoriete dans en wordt zeer weinig gedraaid, omdat niemand van onze groep hem verder kent. Kort erop stond de vloer weer vol met enthousiaste dansers, klaar voor een productieve dansavond.

We hebben aardig wat dansjes gedaan vanavond en enkele laatste nieuwe dansen herhaald.
De eerste vakantieweek van Linda zit er alweer op. Toch zal ik stiekem wel blij zijn als na de vakantieperiode iedereen weer lekker bij ons op de dansvloer staat  😉

Steeds weer gaat er iets door me heen als ik me realiseer hoe bijzonder het is om in een kerkzaal te dansen. Onze groep is hecht en ondanks alle fijne momenten die we met elkaar delen, komen er tegenwoordig steeds meer hartbrekende berichten naar boven. Mensen die ernstig ziek zijn en ons gaan ontvallen. Het is verschrikkelijk. Dan is het fijn dat we de mogelijkheid hebben een kaarsje te branden en even stil te staan bij deze lieve mensen. Het dansen daarna zorgt ook weer voor een gevoel van verwerking en er samen voor gaan. Dat vind ik zo mooi van het country wereldje.

Om 21.00 uur was de zaal zo goed als leeg. Iedereen was voldaan van dansen en de gezelligheid. Ik heb nog even gauw met Anita en Kees de dans ‘The Bomp’ doorgenomen. Deze dans hebben we geleerd van DJ Dan op het festival in Schijf. Heel leuk dansje!

Lieve country groeten van het ‘Take It Easy’- team

3 2
Onderstaand de dansen van vanavond;
Fly Like A Bird
Texas Waltz
Virginia County Line
Blue Rose Is
Triple Mix
Mamita
Stroll Along Cha Cha
The Last Living Cowboy
Lord Help Me
Just Another Woman
In And Out
Heart Of Hearts
Canadian Stomp
Cumbia
Open Book
Uno Mas
Blue Crying Eyes
Hear My song
Single Waltz
The Bomp