Week 26 t/m 28, Take It Easy

Ook voor Take It Easy heb ik door omstandigheden een tijdje geen berichten meer geschreven. Ik vind het erg jammer, maar had helaas geen mogelijkheden.

Week 26
Dit was de laatste week van de maand juni en dus Vrij Dansen! Geen nieuwe dansen uitgelest, maar wel lekker veel gedanst en gelachen 😉

Week 27
Helaas gaat het niet zo goed met ons geweldige Chester. Om hem een hart onder de riem te steken hebben we met z’n allen een kaart gestuurd waar ieder zijn of haar eigen wens aan Chester kon uitbrengen. We hebben een leuke foto van hem op de voorkant laten plaatsen.

Maandag was er een zeer bedroefd nieuws gekomen uit de Mantel. Een vrijwilligster was zeer plots uit ons midden genomen. Enkele dansers van Take It Easy kennen haar als een van de eerste leden van onze club. Daarom hebben wij met de groep een bloemetje bij haar herdenkingsplaats in de Maartenzaal neer gezet en het condoleanceregister ondertekend. Dit is een groot verlies.

Bij de dinsdaggroep heb ik de dans “Caballero” weer eens herhaald op verzoek en ook de laatst uitgeleste dansen.

Op woensdag heb ik een oudje “Shania’s Moment” uitgelest voor het eerste uur. Het tweede uur heb ik de nieuwe dans “Could’ve been the whiskey” uitgelest.

Deze week was het op beide avonden erg rustig.

Week 28
Het was een rare week. Dinsdag heb ik nog volop les gegeven en diezelfde nacht begon alle ellende. Ik ben toen echt ingestort van oververmoeidheid, pijn en migraine. Ik ga niet klagen, maar vond het erg moeilijk om iedereen te moeten teleurstellen en af te bellen voor de lesavond, want daar kijken we allemaal altijd zo naar uit. Tot mijn spijt hebben er toch nog mensen voor de deur gestaan en dat vond ik erg vervelend voor hen. Net deze avond hadden dansers van andere clubs besloten bij ons te komen dansen. Het komt zeer zelden voor dat we een lesavond af moeten zeggen, omdat ik ziek ben. Helaas was dat deze woensdag  😥

Groetjes, Marcel & Georgia

Dinsdag, 27 juni

Woensdag, 28 juni

Dinsdag, 4 juli

Woensdag, 5 juli