Week 25, Take It Easy

Dinsdag 20 juni
De zomer heft zijn intrede gedaan en flink ook. Tropische temperaturen verwarmden de coole Hollanders die de hitte trotseerden voor een gezellige dansavond. De dansvloer stond toch nog aardig vol.

“My Gypsy Queen” en “Pretty Belinda” zijn herhaald. We hebben er zelfs nog een uitlesdans in gegooid. De “Bicycle Waltz” is al een oudje, maar leuk om te laten herintreden. Ondanks de warmte werd de nieuwe dans snel opgepakt en met wat extra pauzes was het toch goed te doen.

Woensdag, 21 juni
Een beetje hetzelfde programma, maar het leek nog warmer dan gisteren.

Er is veel herhaald en ook hier is de “Bicycle Waltz” uitgelest.

Ik zou “Cowboy Cool” nog even herhalen, maar stond even te babbelen. Marcel nam zijn kans waar en zette “Mamma Maria” op en nam de boel weer over 😉

Ondanks de extra pauzes was het toch echt veel te warm. Rita stond op het punt om eerder huis te gaan. Marcel kon het niet laten en zette “Shattered Dreams” op. Tja, die verleiding was voor haar te groot en ze strompelde de dansvloer weer op. Nog even die pijnlijke vermoeide voetjes pesten… 😉

Op een gegeven moment stonden we toch nog maar met z’n drietjes op de dansvloer. Patricia was echt niet te stoppen, maar Lia en ik trokken het niet meer. We zijn daarom maar eerder gestopt.

Ondanks een kleine bezetting en verhitte lijven hebben we weer een hoop lol gehad en toch nog fijn gedanst.

Groetjes Marcel & Georgia

Onderstaand de dansen van deze week:
Ah si!
Uno mas
Blue rose is
Jim Reeves Waltz
My Gypsy Queen
Mamma Maria
Irish Stew
Rio
The Music Man
Pretty Belinda
Bicycle Waltz
Bring on the good times
Rock me baby
Lord help me
Sangria
Hearts and flowers
Cowboy Cool
Shattered dreams
Nancy Mulligan
Single waltz
Black Coffee
One step forward
Virginia county line