Week 24, Hansjes Line Dancers

Dinsdag, 13 juni
Toen Marcel en ik kwamen aanlopen zagen we Hansje en Conny al lekker op het terras zitten. Ik ging naar binnen de apparatuur aansluiten en Marcel schoof aan op het terras, lekker in het zonnetje. Af en toe had ik wel hulp nodig van Marcel. Sinds kort gebruik ik niet meer de cd’s om muziek af te spelen, maar heeft Marcel de muziek op een oud telefoontje van hem gezet. Deze sluiten we aan op de apparatuur van de locatie en dat is reuze handig en scheelt sjouwen… 😉  Alleen ben ik niet zo’n technisch wonder en krijg ik er geen geluid uit….  😉

Veel van de meiden waren al binnen en hadden Hansje en Conny nog niet gezien. Tijdens de les kwamen Hansje en Conny binnen wandelen en waren de meiden blij verrast met dit bezoek. Conny schoof meteen aan op de dansvloer tijdens de DN Waltz en het koor kreeg een extra zangboost onder leiding van dirigent Hansje 😉

Het was een lekkere drukke middag. Marijke had een vriendin meegenomen en zij heeft met de meiden meegedanst.

In de pauze zaten we met z’n allen op het terras. Annie was jarig en deelde soesjes uit.

Hansje wilde “Jim Reeves Waltz” leren en ik heb hem extra uitgelest.

Na de les hebben Marcel en ik nog even nagebabbeld met Hansje en Conny op het terras.

Vrijdag, 16 juni
Ook vandaag werden we verrast met een bezoekje van Conny en Hansje. Dan kon natuurlijk de “Jim Reeves Waltz” niet ontbreken, want Hansje vind het wel wat. Deze dans is trouwens bij alle groepen favoriet.

Ik heb de dans “You are no angel” weer even herhaald. Hansje heeft deze dans ooit in een grijs ver verleden uitgelest, maar de cd wilde niet meewerken waardoor ze hem niet meer hebben kunnen dansen. Toch waren enkele dames gecharmeerd van de muziek en heb ik de dans weer opnieuw geïntroduceerd.

Ook in deze groep probeerde Hansje de stembanden van de meiden te verleiden tot een gezamenlijk hoorgenot, maar daar waar Hansje en ik onze keeltjes opzetten, zwegen de dansers in alle stilte…. Nu waren ze opgescheept met twee gekke juffen….  😯

Gelukkig hebben we weer een weekend om al deze heftige gebeurtenissen te kunnen verwerken. Volgende week beginnen we gewoon weer opnieuw…! Haha.

Groetjes, Marcel & Georgia

Onderstaand de dansen van deze week:
Ah si!
Sidewinder Swing
DN Waltz
Mamma Maria
Manana ce va
Honky Tonk Angel
Come dance with me
Single waltz
Lord help me
Jim Reeves Waltz
You are no angel