Week 21

Dinsdag 24 mei
Warhoofd Georgia dacht dat het al het einde van de maand was en dat er vrij dansen zou zijn… Nee, hoor, volgende week dinsdag pas. Dus vanavond nog even er tegenaan 😉

Lieve Ans had weer eens een cake voor ons gebakken. We worden veel te veel verwend… Maar lekker is het wel   😀

We hebben voorzichtig onder de dansers gevraagd of er mogelijk interesse is om shirts aan te schaffen met het logo van Take It Easy. Vorige week vrijdag ben ik blij verrast door Antoinette. Ik kreeg een cadeau van haar en dat bleken twee shirts met op de achterkant het logo van onze dansclub erop. Een voor haar en een voor mij. Tja, en dan komt het idee weer naar boven om met alle dansers zo’n leuk shirt te laten maken. Er was inderdaad veel belangstelling voor. Maar Marcel vindt wel dat wij ons logo eens moeten opfrissen. Schildpadje is leuk, maar toch wat te kinderachtig. Dan gaan wij ons eerst daar eens over buigen. Wordt vervolgd…

‘Crazy over me’ en ‘Slow down, Bob’ hebben we herhaald. Al is de laatste toch een beetje te pittig voor onze trouwe rakkers van “Take It Easy”-dansers. Daar heb ik mij toch wel op verkeken.

Marjo wordt steeds fanatieker, op een leuke gezellige wijze natuurlijk. Ze staat tot het laatst toe op de vloer en danst nu al twee keer per week bij ons. Hoe verslavend is Line-Dance…?

Woensdag 25 mei
We hebben het idee voor de shirts ook hier in de groep gegooid. En er was ook hier positief op gereageerd. Nu dan toch eerst maar een nieuw logo maken. Klusje voor Marcel 😉

Voor de “Don’t Take It Easy’ dansers was het wel de laatste dansavond van de maand en dus vrij dansen. Al moest ‘Slow down, Bob’ toch wel weer even herhaald worden.

Kimberley heeft ook weer aardig wat dansen meegedaan. En natuurlijk heeft ze Marcels plekje weer ingenomen achter de laptop. DJ Kim!

Herman en Jan hebben de dansvloer ook weer betreden en lekker wat mee gedanst.

Antoinette en ik hebben aan het einde van de avond nog even mijn andere dansje ‘Don’t know why I miss you’ gedaan. We moeten hem wel regelmatig herhalen, anders zijn we hem kwijt.
Groetjes van het Take It Easy Team!

 

Onderstaand de dansen van deze week:
Bandidos
Canadian stomp
DN’ Waltz
Crazy over me
Blue rose is
Slow down, Bob
Uno mas
Just another woman
Blue crying eyes
Mucara walk
Saloon scissor stomp
Single waltz
Closer
Where we’ve been
Dance again
Hurricane
Virginia county line
Freeze
Like Coca Cola
In and Out
All smiles tonight
Mamita
Texas waltz
Caballero
One step forward
Lord help me
Corn don’t grow
Good at leaving
Telepathy
LOVE
Trail
Heart of an angel
Big blue tree
Docter, docter
Girls gone wild
Just a girl
Radio rock
Bittersweet memory
The bomb
Once again