Week 20, Dinsdag 12 mei 2015

7

We hebben er weer een heerlijke dansavond op zitten. Linda en Georgia werken nu met een planning, die goed bevalt. We hebben ook een uitgebreide pauze ingelast die meer rust bracht onder de dansers en instructeurs.

6 16
Er zijn vanavond 2 dansen uitgelest en 2 dansen zijn herhaald. Linda heeft nu ook bij de Take It Easy-groep Mamita uitgelest. Hier waren de dansers ook erg enthousiast over deze dans. Het is een leuk kort dansje en danst lekker op de muziek.
Georgia heeft op verzoek van Ien de dans Borrachao Grande uitgelest, maar had helaas de verkeerde te pakken. Er schijnen 2 dansen met dezelfde naam te zijn geschreven op deze muziek. De dansen lijken ook erg op elkaar.

Ik hoop niet dat het komt door onze Wild Bunch Dansers 😉 , want de vloer spat onder onze voeten uit elkaar. Toch nog maar weer eens doorgeven aan de Technische Dienst van het verzorgingshuis.

11
Deze productieve avond is ook dit keer weer tot een spetterend einde gekomen. Er is veel gedanst en lekker gebabbeld. Linda, Anita en Georgia hebben stiekem nog even geoefend op de Pizza & Beer. Hij is niet makkelijk, maar onwijs gaaf!

Groetjes Marcel, Linda en Georgia

12 8 4 2 1 3
De volgende dansen zijn vandaag gedanst:
Los Bandidos
Texas Waltz
Blue Rose Is
In And Out
Mamita
Don’t Look Good Naked
Cumbia
Heaven With You
Cumbia
Open Book
Borrachao Grande
Canadian Stomp
Coastin’
Just Another Woman
Stroll Along Cha Cha
Single Waltz
One Step Forward
Pizza & Beer