Week 2, Hansjes Line Dancers

Dinsdag 9 januari
Yesss! Hansje en Conny waren weer gezellig aanwezig. Conny heeft vandaag de taak als fotograaf op zich genomen. Dat kwam heel goed uit 😀

Hebben de laatste nieuwe dansen herhaald en verder lekker veel gedanst.

Vrijdag 12 januari
Vandaag hebben we ook de laatste nieuwe dansen herhaald. Van ‘Legends’ had ik alle keren met uitlessen de ‘hitch’ veranderd in een ‘touch’. Ik dacht dat het anders te moeilijk zou zijn voor de dansers. Daar heb ik mij lelijk in vergist. Ze vonden het zowel leuker met de originele ‘hitch’ en het ging ze zelfs beter af…. Dat was voor mij weer een leermomentje 😉

Groetjes Georgia

Onderstaand de dansen van deze week:
Potja potja
Legends (8 days a week)
Jim Reeves waltz
Lonely drum
Lord help me
She’s not yours
Cumbia
Just call me lonesome
Manana se va
Memory cha cha
Zorba
Until the dawn
Enchantment
Bicycle waltz
Texas waltz