Week 19

Dinsdag 10 mei
Het leek wel afgesproken, maar vanavond hadden enkele dansers hun kleinkinderen meegenomen. Altijd leuk als er kinderen bij zijn. Zeker als ze nog enthousiast mee willen dansen. Vooral de ‘Hurricane’ viel erg in de smaak.

 

We hebben de laatste nieuw uitgeleste dansen herhaald en wat later op de avond hebben we er een lesje ‘Traveling Chicago Fourstep’ achter aangeplakt.

Halverwege de avond waren we Chester kwijt. We hebben ons wel even zorgen gemaakt, maar hij was weer eens met stille tromp vertrokken. Daar moet Marcel in het vervolg ook maar een muziekje voor gaan opzetten 😉

Woensdag 11 mei
Vanavond zouden we een half uur later beginnen, omdat de zaal nog in gebruik was voor andere activiteiten. Om half acht hadden we maar een klein groepje dansers en dacht ik dat er velen met vakantie zouden zijn. Dus toen begon ik maar met het uitlessen van een nieuwe dans. Op verzoek van Wil, want afgelopen zaterdag had ze deze dans gezien bij de vrije dansavond van de ‘United Country Dancers’ in wijkcentrum Essesteijn. ‘Raised on Love’ is al wel een oudje, maar ligt nog goed in de markt. Tijdens de les stroomde de zaal toch vol en was de club zelfs bijna helemaal compleet.

Gerda, Antoinette en ik hebben nog enkele Catalaanse dansen gedaan in de pauze en verder is er heerlijk gedanst.

 

Chester heeft een eigen variatie op ‘Pizza and beer’ laten zien en aan het einde van de avond deden Margriet en Kimberley nog een rondedansje.. Weer een avond vol dansplezier en een hoop lol!

Groetjes van het Take It Easy Team!

 

 

Onderstaande dansen hebben we deze week gedaan:
Bandidos
All smiles tonight
Crazy over me
Saloon scissor stomp
Coastin’
Where we’ve been
Indian summer
Traveling Chicago Fourstep
Uno mas
Hurricane
Freeze
Single waltz
Mamita
Just another woman
Closer
Mucara walk
Dance again
Reggae cowboy
Raised on love
One step forward
Good at leaving
Stay
Oregon
Triple mix
Girls gone wild
Hurricane
Ruc’s dream
Like Coca Cola
Trail
Mucara walk
Telepathy
Heart of an angel
My new life
Jailhouse creole
Faithful to your memory
Moonlight madness
LOVE
Go momma go