Week 18, Take It Easy

Dinsdag, 2 mei

 

Nieuwe maand nieuwe dansen ๐Ÿ˜‰ Het programma is voor de lesavonden door Georgia gemaakt. Ze heeft voorgaande aan elke lesavond bijna even lang voorbereiding nodig om het programma op te maken en zich de nieuwe dansen voldoende eigen te maken. Dit doet ze met veel plezier en vol overgave binnen de tijd die ze daarvoor over heeft.

Frederick is er zoals gebruikelijk weer bij, we hebben hemย tot voorzitter van de Take It Easy fanclub gebombardeerd. Hij verwijst dan ook altijd naar de muur achter hem ‘waar de leden zich bevinden’ ๐Ÿ™‚ meld hij dan. Het is fijn te zien dat verschillende leden de moeite nemen om een praatje te maken met de bewoners of andere ‘nieuwe’ leden van onze club. Dit zorgt ervoor dat nieuwe leden maar ook bezoekers zich welkom voelen en snel aansluiting vinden bij de leden van Take It Easy.

Deze week staan er nieuwe dansen op de planning genaamd ‘Rolling along’, ‘Stay all night’ en ‘Sofia’.

Groetjes Marcel & Georgia

Woensdag, 3 mei

De dansen van deze week:
Bandito’s
All smiles tonight
One step forward
Rolling along
Single waltz
Flobie slide
Jim Reeves Waltz
The Music Man
Rock me baby
Blue crying eyes
Reggae cowboy
Something in the water
Stay all night
My new life
Nancy Mulligan
Sangria
Closer
Trail
Sofia
Ah Si!
Makita
Smokey places
Rock me baby
Texas waltz
Where we’ve been
Bring on the good times
Sadie’s dress
Isn’t enough
Shattered dreams
Ruc’s dream
Good at leaving
Don’t let me down
Chasing down a good time
Tumbling rush

1 thought on “Week 18, Take It Easy”

  1. De onlangs utgeleste Rolling Along, Missing, Isn’t Enough, Sarts Again en Sofia zijn prima uitgezochte dansen. Er zitten van alles in wat het dansen leuk maakt. Hellaas heb ik nog niet helemaal door hoe het moet hahahah.
    groetjes,
    soe

    ps. Eigenlijk wil ik graag de muziek van van bijvoorbeeld Love her for a while, Down at the station, Gypsy Queen, Like coca cola in Hollywood af en toe gedrraid worden, maar als er niemand komt op de dansvloer? Toch maar een nieuwe leuke interesante dans uitlessen…

Comments are closed.