Week 17, Take It Easy

Dinsdag, 25 april 

Deze week is het weer de laatste week van de maand en dat betekent voor onze leden vrij dansen! Het is dan ook geweldig om te zien dat langzaam aan meer leden voorbereid met een lijstje naar de zaal komen. Hoewel ik maar een drietal briefjes kreeg stonden er hier voldoende dansen op om de avond door te komen. Naast onze leden waren er natuurlijk ook weer bewoners van het huis aanwezig die zichtbaar genoten van al het dansspektakel en de gezelligheid.

De avonden beginnen de laatste tijd verlaat omdat om kwart over zeven nog niet alle leden aanwezig zijn, dit geeft ons ruimte voor een praatje en koffie 😉 De vrije dansavonden voor onze leden zijn altijd super gezellig en op deze avonden blijkt maar weer hoeveel dansen onze leden al kennen. Vorige week heb ik ongeveer 16 dansen gedraaid per avond maar bij vrij dansen draai ik er al snel ongeveer 30! De meeste dansers komen dan ook moe en voldaan thuis, waar de schoenen vermoedelijk gelijk uitgaan om de voetjes te laten rusten.

Na elke (vrije) dansavond prijzen wij ons gelukkig met onze club en zijn leden. Velen zijn bij ons met Line Dance begonnen en de meeste zijn sindsdien lid. De interactie binnen de groep is met één woord geweldig te noemen. We zijn trots dat wij daar deel van mogen zijn!

Groetjes Marcel & Georgia

Woensdag, 26 april

De dansen van deze week:
Bandito’s
Ah Si!
All smiles tonight
Rock me baby
Indian summer
Irish stew
Sangria
Reggae cowboy
Nancy Mulligan
Where we’ve been
Single waltz
Manana ce va
The Music Man
Closer
Coastin
Blue crying eyes
Happy, happy, happy
Caballero
Open book
Uno mas
Isn’t enough
Mucara walk
In and Out
Sadie’s dress
Black coffee
Jim Reeves Waltz
Virginia county line
Derailed
Trail
You’re gonna miss me
L.O.V.E.
Something in the water
Black coffee
Red Hot Salsa
Moonlight Madness
Hearts and Flowers
Down on the corner
Come dance with me
Hillbilly girl
Canadian stomp
Rio
Rosa del mar
Just another woman
New life
Chasing down the good time
Lord help me
Stroll alone cha cha
Wishfull thinking