Week 15, Take It Easy

Dinsdag, 11 april
Vanavond heb ik bezoek gehad van mijn jeugdvriendin Astrid en haar man Arno. Onze vriendschap beslaat meer dan 40 jaar, al vanaf de kleuterschool. Op de Thomas More Mavo hadden wij ook nog eens gymles van Chester. Dat was dus wel even herinneringen ophalen voor Astrid en Chester die elkaar al jaren niet meer hadden gezien of gesproken 😀

Astrid heeft ook nog wat dansjes mee gedaan, want in onze lagere schoolperiode hebben wij samen wat gemaakt en uitgevoerd op muziek van de Dolly Dots en andere artiesten 😉

De nieuwe ‘Jim Reeves Waltz’ is herhaald en het tweede uur heb ik de dans ‘Sangria’ uitgelest. Ik had enige tijd geleden het youtube filmpje van deze dans op de Facebook pagina van de club gezet en Wendy vond het wel eens tijd worden om hem eens uit te lessen. Ja, en haar enthousiasme is beloond 😉

In de pauze hebben Marcel en ik voorgelegd over de uitnodiging van het programma Kassa! Wij mogen daar een uitzending bijwonen met de dansgroep en daar hoort een hapje Italiaans eten en een kijkje achter de schermen ook bij. Er waren een aantal aanmeldingen en ik had beloofd uit te zoeken of wij een bus konden huren om ons naar Hilversum te brengen.

Woensdag, 12 april
Ook deze avond is de ‘Jim Reeves Waltz’ herhaald en heb ik spontaan een eenvoudig nieuw dansje uitgelest, ‘Rock me baby’.

Het tweede uur is ook de dans ‘Sangria’ uitgelest. In de pauze hebben wij ook hier weer verteld over de uitnodiging van het programma Kassa en hebben nog enkele dansers zich aangemeld.

Omdat ik nogal laat ben met het publiceren van de blog kan ik al wel laten weten dat het ons helaas niet lukt om een bus te regelen en kan ons uitje niet doorgaan. Degene die zich hebben aangemeld hebben hierover een mail ontvangen. Wij vinden het erg jammer, maar er komen nog genoeg leuke dingen op onze weg.

Helaas zijn er deze avond maar twee foto’s gemaakt en dinsdag heel wat meer. Ik zal Marcel wel even aan het werk zetten…  😉

Groetjes Marcel & Georgia

De dansen van deze week:
Bandidos
Canadian stomp
Jim Reeves waltz
Flobie slide
Honky Tonk Angel
Come dance with me
Irish stew
One step forward
The music man
Open book
Sangria
Wishful thinkin’
Dance again
Lord help me
Ah si!
Closer
In dreams
Como yo
Manana ce va
Where we’ve been
Rock me baby
Nancy Mulligan
Chasing down a good time
Shattered dreams
Rosa del mar
Sadie’s dress
Bocyphus
Missing